Stačia jej deti od sestier. Pohrám sa a môžem ich vrátiť, vraví Jenner

Je jedinou členkou slávneho televízneho klanu, ktorá ešte nemá dieťa. Topmodelka Kendall Jenner hovorí, že zatiaľ žiadnu materinskú horúčku necíti.

17.03.2018 14:00
debata (1)
Kendall Jenner na párty  Vanity Fair po rozdaní... Foto: SITA/AP, Evan Agostini
Kendall Jenner Kendall Jenner na párty Vanity Fair po rozdaní Oscarov.

Počas návštevy v talk-šou moderátorky Ellen DeGeneresovej sa 22-ročná brunetka priznala k tomu, že občas, keď pozoruje svoje slávne sestry – všetko matky, kladie si otázku: „Pýtam sa sama seba, chcela by som dieťa? Mám fakt materinskú horúčku? Ale pravdou je, že nie. Zatiaľ mi materinské hodiny fakt netikajú,“ komentovala v talk-šou.

„Myslím si, že ešte môžem chvíľu počkať. Ale vlastne je to super. Mám okolo seba toľko malých detí, s ktorým sa môžem pohrať a potom ich zase vrátiť,“ pokračovala Jenner, ktorá sa nedávno objavila opäť na titulnej strane amerického magazínu Vogue.

Ide už o tretiu titulnú stranu jej kariéry, pričom je jednou z mála modeliek, ktorej sa taký úspech podaril. Americký Vogue je totiž známy tým, že na svoje obálky umiestňuje väčšinou hviezdy hereckého sveta, speváčky a prípadne top celebrity.

Jenner na obálke pózuje s papagájom, ktorý sa dotýka tesne jej v tváre. Slávnej moderátorke však prezradila, že pri fotení sa papagáj ku nej tak blízko nedostal. Fotografi ho na záber umiestnili fotošopom.

© Autorské práva vyhradené

1 debata chyba
Viac na túto tému: #dieťa #modelka #úspech #túžba #Kendall Jenner

+ Malé kroky vedú k veľkým zmenám v zdraví a športe.
Nevyberajte si tú najjednoduchšiu cestu, nie je to poslanie...

+ Budete sa cítiť výborne, najlepšie na prechádzke so svojím psíkom.
Nestrácajte nádej, pokračujte ďalej v sne o...