Filmový idol po rokoch? Pribudli vrásky aj kilá, fešáka z Múmie vek dobehol

Starnutie neobíde nikoho z nás - hoci v Hollywoode robia väčšinou herci všetko preto, aby ho spomalili, niektorým to nevyjde. Ani Brendanovi Fraserovi to veľmi nešlo.

16.03.2018 17:00
debata
Herec Brendan Fraser na premietaní projektu... Foto: SITA/AP, Evan Agostini
Brendan Fraser Herec Brendan Fraser na premietaní projektu Trust stanice FX Networks v New Yorku.

Niekdajší miláčik z filmového plátna a idol mnohých dievčat a žien, ktorý zažiaril napríklad v akčnej Múmii, ale aj pár romantických komédiách, sa objavil vo štvrtok na podujatí kanála FX Network v New Yorku. Dôvodom bolo predstavenie nových televíznych projektov a v jednom z nich účinkuje práve aj Fraser.

Herec Brendan Fraser na zábere z filmu Múmia v... Foto: Universal Pictures
Herec Brendan Fraser na zábere z filmu Múmia v roku 1999. Herec Brendan Fraser na zábere z filmu Múmia v roku 1999.

Ide o novinku Trust, ku charakteru v ktorej sa súčasný Fraserov vzhľad nepochybne hodí. Herec pribral kilogramy, poriadne sa zaoblil v oblasti brucha, ale aj tváre. Má menej vlasov a pribudli mu, celkom pochopiteľne, aj vrásky.

V decembri toho roka oslávi Fraser 50. narodeniny a sám potvrdil, že vek dokáže byť v Hollywoode problémom. On sám nakrútil posledný filmový projekt v roku 2012 a odvtedy sa objavoval skôr v televíznych projektoch. Koncom 90-tych rokov a začiatkom 21. storočia pritom patril rodák z Indianapolisu medzi najväčšie mužské hviezdy Hollywoodu.

Seriál Trust zachytáva udalosti, ktoré len nedávno vo filmovej verzii na plátno priniesol režisér Ridley Scott v projekte Všetky prachy sveta. Odohráva sa v roku 1973 a ide o únos potomka jednej z najbohatších rodín na svete v tom čase Johna Paula Gettyho.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #vek #zmena #vzhľad #Brendan Fraser

+ Odhaľte svoj skrytý talent v športe, ktorý ste ešte neskúsili.
Chýba vám sebavedomie, a to vám bráni robiť veci,...

+ Chráňte sami seba pred infekčným ochorením, buďte zodpovedný.
V oblasti financií sa vám začne dlhodobo dariť,...