Šok! Rihanna skritizovala aplikáciu... a to, čo prišlo, málokto čakal

Silu celebrít pocitíla v týchto dňoch poriadne aplikácia Snapchat. Jej hodnota klesla rádovo o milióny po tom, čo dve slávne hviezdy vyjadrili kritický postoj.

19.03.2018 14:35
debata
Speváčka Rihanna na archívnom zábere. Foto: SITA/AP, Brent N. Clarke
Rihanna Speváčka Rihanna na archívnom zábere.

Reč je o speváčke Rihanne a televíznej hviezdičke Kylie Jennerovej. Prvá spomenutá sa kriticky vyjadrila na adresu reklamy, ktorú aplikácia prinášala. Išlo o kontroverznú hru „čo by ste radšej“, pričom možnosť bola „vyplieskať po zadku Rihannu“ alebo „vraziť päsťou Chrisovi Brownovi“.

Práve Rihanna a Brown kedysi tvorili pár a rozišli sa po tom, čo spevák násilne a tvrdo zaútočil na svoju priateľku a spôsobil jej početné zranenia. „Hanbite sa. Urazili a zosmiešnili ste všetky ženy, deti aj mužov, ktorí boli v minulosti obeťami domáceho násilia a najviac tých, ktorí ho stále zažívajú,“ uviedla barbadoská rodáčka pobúrene na internete.

Hoci Snapchat sa ospravedlnil a reklamu stiahol, ako informovali americké zdroje, trhová hodnota firmy klesla o 800 miliónov dolárov! Ešte väčší pokles vraj zaznamenala aplikácia na burze minulý mesiac, keď Kylie Jenner vyhlásila na Twitteri, že Snapchat už skoro mesiac nepoužila, lebo ju nebaví.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #trh #pokles #Rihanna #Snapchat #Kylie Jenner #hodnota

+ Využite možnosť ráno si zaplávať v bazéne, alebo sa len tak schladiť vodou.
Kreativita v riešení problémov...

+ Zvoľte pohodlnú obuv a oblečenie, čaká vás náročný športový deň.
Užite si naplno príjemné počasie a využite...