Zaháňa smútok slnkom? Rozvádzajúca sa Gayheart vkĺzla do bikín

Pred mesiacom oficiálne potvrdili, že sa budú rozvádzať. Herečka Rebecca Gayheart si zjavne potrebovala v tomto náročnom období od manžela oddýchnuť.

22.03.2018 09:00
debata
Herečka Rebecca Gayheart na pláži v Mexiku. Foto: Profimedia
Herečka Rebecca Gayheart na pláži v Mexiku. Herečka Rebecca Gayheart na pláži v Mexiku.

Predovšetkým televízna hviezdička bola dlhé roky manželkou ďalšieho televízneho hrdinu a fešáka – herca Erica Danea. Dvojica sa zosobášila pred štrnástimi rokmi a spoločne vychovávala dve dcéry. Aj preto správy o ich rozvode nepochybne prekvapili.

Dnes, mesiac po oficiálnom vyhlásení pre médiá sa herečka objavila na pláži v luxusnom mexickom rezorte, kam zamierila v spoločnosti dobrej kaamrátky. Paparazzovia, ktorí ju na miesto vysledovali, však nezachytili na záberoch jej dve dcéry. Aj preto sa objavili dohady o tom, že si šla herečka liečiť ubolené srdce na kamarátsku dámsku jazdu.

O detailoch rozvodu zatiaľ nie je známe takmer nič. Predpokladá sa však, že obe dcéry zostanú v opatere matky, prípadne sa rodičia dohodnú na striedavej starostlivosti.

Erica Danea diváci poznajú predovšetkým ako doktora Marka ‚McSteamyho‘ Sloana z Kliniky Grace alebo snímok Marley a ja (2008), Valentín (2010) či Varieté (2010).

Rebecca Gayheart je známa napríklad zo seriálu Dead Like Me či filmov ako Niet čo stratiť, Urban Legend, Diabolská hra alebo Diabolský Santa.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #Mexiko #bikiny #Rebecca Gayheart

+ Začnite sa viac hýbať, vášmu telu pohyb môže len prospieť.
Neprechádzajte si internetové obchody, zbytočne vás...

+ Pokúste sa prestať so závislosťami, škodia vám viac ako si myslíte.
Nemôžete myslieť len v prospech seba, mali...