Faris: Štvali ma všetci, čo si mysleli, že naše manželstvo bolo perfektné

Svet si myslí, že vzťahy celebrít sú perfektné, ak zverejňujú na sociálnych sieťach zábery spokojnej rodiny. Ale život je trochu iný, myslí si herečka Anna Faris.

28.03.2018 09:00
Chris Pratt a jeho manželka Anna Faris Foto: ,
Herec Chris Pratt a jeho manželka Anna Faris na archívnom zábere.
debata

Známa hrdinka komediálnej série Scary Movie sa priznala v rozhovore s moderátorom a hercom Daxom Shephardom v jeho šou, že ju nahnevalo, keď fanúšikovia vnímali jej manželstvo s Chrisom Prattom ako dokonalé.

„Mala som občas trochu detinský pocit, keď som si hovorila: ‚Bože, ľudia, preberte sa a dospejte!‘ Trápil ma hnev,“ priznala sa Faris, ktorú citoval portál JustJared.com. Vzápätí však dodala, že to nie je fér voči verejnosti, ktorá vnímala jej manželstvo so známym hercom ako ukážkové.

„Zámerne sme kultivovali ideu v duchu ‚pozrite sa na tú nádhernú rodinu‘ a mnoho takých momentov sme ukazovali verejnosti. Nikto nezverejní fotku, na ktorej ste nahnevaný, lebo práve došiel toaletný papier a všetky tie drobné nezhody, ktoré dvaja partneri prežívajú. Sociálne siete sú platformou, na ktorej je ťažké byť úprimný a myslím si, že škodia ľuďom v zmysle, aby takí neboli,“ doplnila ešte blondínka.

S Prattom oznámili rozchod v auguste minulého roka. Obaja však tvrdia, že zostali dobrými priateľmi a snažia sa byť aj skvelými rodičmi pre ich spoločného syna.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #rozchod #sociálne siete #Chris Pratt #Anna Faris #pretvárka #realita

+ Hygiena je na prvom mieste, preto ju nezabúdajte dodržiavať.
Neznepríjemňujte prácu ľuďom okolo vás, lebo vy...

+ Doma môžete cvičiť tiež, otázkou je len či naozaj chcete.
Finančná nezávislosť je bližšie, ako si myslíte....