Kruhy pod očami nezamaskuje! Unavená Amal Clooney na ulici v New Yorku

9-mesačné dvojičky dávajú vychytenej právničke viditeľne zabrať, únavu neskryje.

29.03.2018 12:00
debata

Amal Clooney vyrazila za pracovnými výzvami. Fotografi ju zachytili priamo na ulici v New Yorku, ako sa ponáhľala plniť si povinnosti. S papiermi a štýlovou kabelku v ruke si ju mohli takto zblízka obzrieť ľudia priamo na ulici. Na sebe mala štýlový kabát značky Alexander Wang v hodnote takmer 3 000 eur.

Amal Clooney na ulici v New Yorku. Foto: Profimedia
Amal Clooney Amal Clooney na ulici v New Yorku.

Čerstvá štyridsiatnička však sviežo nevyzerala, jasne viditeľné boli dokonca aj jej kruhy pod očami. Rozpustené vlasy jej padali na chrbát, unavená tvár však prezrádzala, že jej noci sa zrejme ešte točia okolo dvojičiek Elly a Alexandra, ktoré priviedla na svet v júni 2017.

Hoci ona sama sa na tému rodičovských povinností pre médiá nevyjadruje, jej manžel, herec a režisér George Clooney, už viac ráz povedal, že deti im dávajú poriadne zabrať a spánok je presne to, po čom najviac túžia. 9-mesačné dvojičky si vyžadujú kopec starostlivosti, čo sa na peknej a štíhlej Amal podpísalo rovnako, ako na každej inej mame.

Amal sa na verejnosti v posledných mesiacoch objavuje veľmi sporadicky, slávny pár sa neukázal ani na tohtoročných Oscaroch. Fanúšikovia ich mohli bok po boku vidieť na premiére filmu Suburbicon, pod ktorý sa Clooney podpísal ako režisér.

Režisér George Clooney a jeho manželka Amal... Foto: Reuters, MARIO ANZUONI
Režisér George Clooney a jeho manželka Amal Clooney Režisér George Clooney a jeho manželka Amal Clooney pózujú fotografom na premiére filmu Suburbicon.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #New York #Amal Clooney

+ Začnete s pestovaním vlastných plodín a určite vám budú chutiť viac.
Nebuďte príliš nervózny, všetko zvládnete...

+ Hydratujte svoje telo, momentálne to potrebuje stále viac a viac.
Nechváľte sa, mohlo by vám to skôr ublížiť ako...