Dara Rolins a Rytmus sa rozišli! Náš vzťah sa unavil, uvádzajú spoločne

Dara Rolins a Patrik "Rytmus" Vrbovský si dali zbohom po siedmich rokoch vzťahu.

29.03.2018 08:24
Rytmus a Dara Rolins Foto: ,
Archívny záber - Dara a Rytmus na filmovej premiére novinky Rytmus - Sídliskový sen.
debata (13)

Jeden z najsledovanejších párov šoubiznisu sa rozšiel. Obaja vyjadrenie o ich rozchode zverejnili na svojich Instagramoch, pričom použili rovnaké slová. Ako uvádzajú, už pred pár mesiacmi si priznali, že ich vzťah sa unavil a vyslovili slovo koniec.

V zivote su situacie, ktorym sa clovek musi postavit celom. Ak na nom mate razitko ako my dvaja, celite hromade ludi naraz. Casto aj v momentoch, ktore chce clovek riesit za zatvorenymi dverami, nie verejne, pred celym svetom. Nas zivot je ale verejny a tak to je aj s nasim vztahom. Este skor nez o tom zacnu pisat novinari, chceme aby ste to poculi od nas. Rozchadzame sa. Bohuzial, je to tak. A sme si vedomi ze to nemrzi len nas... Neuvidite nas plakat ani na seba hadzat spinu. Ziadna nieje, rozchadzame sa v mieriA prave z dovodu, ze sme si aj nadalej extremne blizki, bolo velmi tazke si uz pred par mesiacmi priznat, ze sa nas vztah unavil a vyslovit slovo koniec. Po 7 rokoch spolocneho zivota hlasime rozchod. A obaja vas snazne prosime, odpustite si komenty v ktorych budete mat potrebu nakladat jednemu a drzat stranu druhemu. Tak ako to uz vo vztahu byva, mozeme za to obaja a je to nase slobodne a dobrovolne rozhodnutie ist od teraz vlastnou cestou....Dakujeme vam vsetkym, ktori ste nam fandili, to kvoli vam sme citili potrebu zverejnit nase osobne prehlasenie tu, na nasich sietach....

A post shared by Dara Rolins (@dararolins_vermi) on

Dara a Rytmus začali spolu randiť v roku 2011, následne začali spoločne žiť v Prahe. Rolins vychováva 10-ročnú dcéru Lauru, ktorej otcom je spevák Matěj Homola.

Pritom len v januári sa známy raper vyjadroval na adresu svojej partnerky výlučne v superlatívoch a ich spoločný život opisoval ako skvelý: "Je to stále také vzrušujúce, akoby sme len včera začali spolu chodiť… Niekto to má tak, ako my, niekto nie,“ opísal v rozhovore pre agentúru SITA.

Štyridsaťpäťročná Dara Rolins, rodným menom Darina Gambošová, spieva už od detstva. Do povedomia verejnosti sa zapísala v roku 1984 skladbou Zvonky štěstí, ktorú naspievala s Karlom Gottom. Na konte má albumy ako Keby som bola princezná Arabela (1983), Darinka (1986), Čo o mne vieš (1988), Téměř růžový příběh (1990), Sen lásky (1997), What's My Name (2002), D1 (2006), D2 (2008), Stereo (2011) alebo ETC (2017). Žije v Prahe.

Štyridsaťjedenročný Rytmus, vlastným menom Patrik Vrbovský, začínal v skupine Kontrafakt, neskôr sa však vydal aj na sólovú dráhu. Na konte má štúdiové albumy Bengoro (2006), Kral (2009), Fenomen (2011) a Krstný otec (2016).

© Autorské práva vyhradené

13 debata chyba
Viac na túto tému: #rozchod #Dara Rolins #Patrik Rytmus Vrbovský

+ Zdravé stravovanie prinesie spokojnosť a lepšie zdravie.
Trpezlivosť a dôkladnosť vás dovedú k vytúženým cieľom....

+ Pocítite oslabenie imunitného systému, prospeje vám krátky pôst.
Nové pracovné príležitosti otvoria...