Dedička impéria Swarovski v nemeckom Let's Dance: Najskôr vlna kritiky a potom...

Victoria Swarovski (24), dedička slávneho šperkárskeho impéria, sa pred časom stala moderátorkou nemeckej šou Let's Dance.

30.03.2018 12:00
debata

Na túto pozíciu v televízii RTL nastúpila po extrémne populárnej Sylvie Meis. Na mladú, len 24-ročnú Victoriu, sa však po prvej časti zniesla tvrdá vlna kritiky – na svoju predchodkyňu ani zďaleka nemá. V rozhovore pre magazín Gala Victoria prezradila, ako kritiku vnímala.

„Let’s Dance“ je obrovská šou, okrem toho sa vysiela naživo, takže tlak je enormný," opísala. Ako dodáva, veľké výzvy miluje a žije podľa motta: „Postaviť sa, zodvihnúť hlavu a ísť ďalej.“

Aj preto sa kritikou po prvej časti nenechala znechutiť a zlepšila sa, čo priznali aj jej kritici. Z mladučkej bohatej dedičky sa tak priamo pred očami miliónov televíznych divákov stáva skvelá moderátorka. Zaujímavosťou je, že v roku 2016 spomínanú tanečnú šou Victoria Swarovski vyhrala.

Ako ďalej povedala, hoci ide o priamy prenos, snaží sa, aby z jej strany bolo všetko vopred pripravené. „Keďže ide o živé vysielanie, s celým tímom sa snažíme pracovať na tom, aby bol prenos skvelo naplánovaný. Všetko si vyskúšame, aby následne mohli mať diváci skvelý zážitok pred obrazovkami.“

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #Let's Dance #Victoria Swarovski

+ Stanovte si jasné ciele, motivácia narastie spolu s úspechom.
Vášnivá práca a trpezlivosť vás povedú k...

+ Zmeňte každodennú rutinu a pridajte do nej niečo čo vášmu telu chýba.
Ak ste sa zmýlili nevadí, ide o to či to...