Hviezda Smallville v putách?! Je to šok, vraj obchodovala s bielym mäsom

Zažiarila kedysi v úlohe v populárnom seriáli Smallville, ale potom sa vybrala inou cestou. Z herečky Allison Mackovej sa stala členka kultu, ktorý je momentálne podozrivý z obchodu so ženami a násilnému vynucovaniu sexuálnych praktík od členov kultu.

30.03.2018 10:00
Herečka Allison Mack na zábere zo seriálu... Foto:
Herečka Allison Mack na zábere zo seriálu Smallville.
debata (1)

Pred dvoma dňami sa objavila v amerických a svetových médiách správy o tom, že FBI zatkla v Mexiku zakladateľa kultu pod názvom Nxivm Keitha Raniera. Podľa informácií portálu TMZ.com, sa však do rúk polície dostala aj blondínka, ktorá kedysi stvárňovala postavu Chloe Sullivanovej.

Viacero zdrojov, ktoré citujú médiá, pripúšťa, že bývalá herecké hviezdička bola v kulte osobou číslo 2 po Ranierovi a práve ona sa podieľala vo veľkej miere na zvrhlostiach, ktoré sa mali diať za dverami organizácie.

Nxivm vznikla v New Yorku už v roku 2003 a jej základňa sídlila v Albany. Oficiálne sa skupina označovala ako „komunita vedená humanitárnymi princípmi, ktorej úlohou je posilňovať ľudí a pomôcť im odpovedať na dôležité otázky o tom, čo to znamená byť človekom“. Ako však píše portál TMZ.com, „povolané orgány veria, že skupina bola kultom, ktorý označoval ženy iniciálkami Raniera a Mackovej a nútil ich k sexuálnemu otroctvu“.

Členkou skupiny bola aj dcéra známej herečky Catherine Oxenbergovej, ktorá hrala kedysi v seriáli Dynasty. Práve od nej sa objavili prvé tvrdé slová na adresu „samopomocnej“ organizácie, ktorá podľa jej slov vymýva svojim členom mozgy a zbavuje ich svojprávnosti.

Raniere utiekol do Mexika už minulý rok, momentálne čaká na súd v Texase. Zástupcovia organizácie Nxivm tvrdia, že očistia jeho meno. Osud Allison Mackovej, ktorá sa mala podieľať na chode zločineckého kultu, zatiaľ nie je jasný.

© Autorské práva vyhradené

1 debata chyba
Viac na túto tému: #sexuálne otrokyne #kult #členka #SMALLVILLE #Allison Mack

+ Choďte sa prejsť na chvíľu do prírody, čerstvý vzduch vám urobí dobre.
Môžete mať svoj názor, len ho musíte...

+ Nezabúdajte na hydratáciu, pre vaše telo je veľmi dôležitá.
Čím neskôr začnete, tým neskôr skončíte, pamätajte....