Svadba s bohatou Hiltonovou? Bez zmluvy to nepôjde, priznal snúbenec

Ak sa stávate súčasťou bohatej rodiny, je pochopiteľné, že je na mieste debate o predmanželskej zmluve. Bude ju mať aj boháčka Paris Hilton so svojím snúbencom Chrisom Zylkom?

02.04.2018 10:00
Boháčka Paris Hilton prišla na podujatie aj so... Foto: ,
Boháčka Paris Hilton so svojím snúbencom Chrisom Zylkom.
debata (2)

Herec, ktorý požiadal o ruku slávnu blondínku s prsteňom v hodnote bezmála dva milióny dolárov, sa vyjadril pre portál TMZ.com. Jeho slová asi nikoho neprekvapili. „Nuž, žiaden džentlmen, ktorý si plánuje vziať bohatú a úspešnú podnikateľku, by nebol džentlmen, ak by do manželstva nevstúpil aj s predmanželskou zmluvou,“ uviedol 32-ročný Zylka.

Podľa jeho slov obsah tejto zmluvy zostane tajomstvom, ale myslí si, že novinári ani nemajú po čom veľmi pátrať. Jeho zdôvodnenie je jasné. „Pretože my budeme už navždy spolu,“ vysvetlil.

Jeho snúbenica je dedičkou a členkou slávnej hoteliérskej rodiny a okrem rodinného majetku disponuje aj množstvom ziskov zo svojich vlastných aktivít, ktoré odštartovali už pred pár rokmi vďaka popularizácii jej mena v rámci reality-šou Simply Life.

Odvtedy stihla Hilton zužitkovať svoju slávu a zarábať na vlastných parfumoch, otvorila niekoľko podnikov alebo sa podpísala pod líniu kabeliek či topánok. Okrem toho skúšala aj spevácku kariéru a tiež patrí k celebritám, ktorým sa platí len za účasť na rozličných akciách.

2 debata chyba
Viac na túto tému: #láska #manželstvo #Paris Hilton #zmluva #Chris Zylka

+ Nezaoberajte sa neustále rozprávaním o cvičení, začnite konať.
Buďte viac produktívny a robte niečo preto aby...

+ Ak budete skutočne chcieť, všetko vám pôjde tak ako v predstavách.
Nenechajte aby za vás prácu robil niekto iný;...