Žart na 1. apríla? Nie, naozaj sme sa rozišli, priznala potetovaná kráska

Austrálska modelka, herečka a dídžejka Ruby Rose a speváčka Jess Origliasso z popového dua The Veronicas sa rozišli po takmer dvoch rokoch randenia.

03.04.2018 00:00
debata
Herečka a modelka Ruby Rose v kreácii Burberry. Foto: SITA/AP, Evan Agostini
Herečka a modelka Ruby Rose. Herečka a modelka Ruby Rose v kreácii Burberry.

Tridsaťdvaročná Rose to oznámila prostredníctvom sociálnej a mikroblogovacej siete Twitter. „Rozchody sú vždy neuveriteľne ťažké pre ľudí, ktorých sa týkajú. Ja nemôžem byť nič iné len vďačná, za skúsenosti, ktoré sme spolu zdieľali. S ťažkým srdcom oznamujem, že sme sa s Jess rozišli pred pár mesiacmi. Stále sa máme veľmi rady a budem ju vždy podporovať a budem jej najväčšou zástankyňou,“ uviedla vo vyjadrení.

Herečka a modelka Ruby Rose (vpravo) s... Foto: Instagram
Herečka a modelka Ruby Rose (vpravo) s partnerkou Jess Origliosso. Herečka a modelka Ruby Rose (vpravo) s partnerkou Jess Origliosso.

Rose oznámila rozchod s Origliasso v nedeľu prvého apríla. Veľa ich fanúšikov si preto myslelo, že je to len žart. Rodáčka z Melbourne však neskôr na Twitteri napísala, že je to naozaj pravda, pretože by nikdy „nepoužila niečo také osobné na prvoaprílový žartík“.

Ruby Rose Langenheim začínala ako moderátorka v austrálskej MTV, neskôr sa začala venovať aj modelingu a herectvu. Je známa napríklad zo seriálu Orange Is the New Black. Okrem toho si zahrala aj v snímkach Resident Evil: Posledná kapitola, xXx: Návrat Xandera Cagea či Ladíme 3.

debata chyba
Viac na túto tému: #rozchod #partnerka #Ruby Rose

+ Choďte sa prejsť na chvíľu do prírody, čerstvý vzduch vám urobí dobre.
Môžete mať svoj názor, len ho musíte...

+ Začnite jedávať pravidelne, docielite tak, že nebudete priberať.
V práci dosiahnete neuveriteľné veci, vek nehrá...