Prvá Wonder Woman je kočka aj po 60-ke! Pozrite na jej postavičku

Herečka Lynda Carter (66) si zahrala superhrdinku v roku 1975, aktuálne sa dočkala hviezdy na hollywoodskom Chodníku slávy.

05.04.2018 00:00
debata (1)

Hoci aktuálne je obdivovanou Wonder Woman Izraelčanka Gal Gadot, ktorá sa superhrdinkou stala v roku 2017, Lynda Carter ju stvárnila dávno pred ňou. V roku 1975 sa postavila pred kamery seriálu Wonder Woman – vtedy ako mladučká, 24-ročná herečka a zotrvala pred ňou do roku 1979. Uhrančivá tmavovláska sa aktuálne dočkala pocty – dostala hviezdu na hollywoodskom Chodníku slávy.

Americká herečka Lynda Carter  počas príhovoru... Foto: TASR, Chris Pizzello
Lynda Carter Americká herečka Lynda Carter počas príhovoru po udelení hviezdy na hollywoodskom Chodníku slávy v Los Angeles.

66-ročná herečka sa osobne zúčastnila udalosti, aby potešila nielen seba, ale aj fanúšikov. Stále krásna Carter prišla oblečená v elegantných čiernych šatách – ku svojej hviezde si ľahla priamo na chodník a čakajúcemu davu predviedla svoju tip-top postavičku aj štíhle nohy. 4 roky pred sedemdesiatkou je niekdajšia Wonder Woman stále vo skvelej forme.

Lynda Carter Uprostred)  má svoju hviezdu na... Foto: Reuters, MARIO ANZUONI
Lynda Carter Lynda Carter Uprostred) má svoju hviezdu na hollywoodskom Chodníku slávy.

Lynda Carter má na sojom hereckom konte vyše štyridsiatky filmových či seriálových úloh, zahrala si aj seriáloch ako Supergirl (2016–2017) či v Smallville (2007). Okrem hereckej kariéry sa krásna tmavovláska s výraznými zelenými očami venovala aj hudbe, na svojom konte má aj niekoľko štúdiových albumov. Pýši sa navyše titulom Miss World America, ktorý získala v roku 1972.

 Lynda Carter má svoju hviezdu na hollywoodskom...
 Lynda Carter Uprostred)  má svoju hviezdu na...
+2 Lynda Carter má svoju hviezdu na hollywoodskom...

© Autorské práva vyhradené

1 debata chyba
Viac na túto tému: #Wonder Woman #Lynda Carter

+ Vyberajte vhodný typ hydratácie práve pre svoju pokožku.
Šetrite, avšak si dávajte pozor na čom šetríte....

+ Nedávajte do seba kopu liekov, vaše telo s tým nie je OK.
Dnes toho budete mať na práci dosť, preto...