Meghan Markle začínala v reklame na... Presvedčila by vás? Pozrite sa

Skôr, než sa rodená Američanka preslávila v seriáli Kravaťáci, ktorý odštartoval v roku 2011, skúšala šťastie podobne ako mnohí iní herci - kde sa dalo.

04.04.2018 16:30
debata (1)

A dobrým zdrojom príjmu pre peknú tmavovlásku bola aj reklama. V jednej sa objavila v roku 2009. Išlo o reklamu na čipsy. Meghan sa v obchode pred regálom s pochutinami rozhodovala, aké čipsy kúpi pre plánovanú párty.

Pár sekundové video ponúka viac-menej iba zábery na tvár vtedy 27-ročnej herečky, ktorá sa potichu rozhoduje medzi dvoma rozdielnymi balíčkami čipsov, tesne pri nej stojí veľký nákupný vozík naložený tovarom. Záberom na odchádzajúcu Meghan v obchode medzi regálmi sa reklama končí.

Za necelých desať rokov od nakrútenia spotu sa život vtedy celkom neznámej herečky zmenil o 180 stupňov. Okrem úspechu v sledovanom seriáli Kravaťáci sa už čoskoro stane súčasťou vlastnej splnenej rozprávky – 19. mája sa z nej stane pred očami miliónov ľudí manželka princa Harryho. A s veľkou pravdepodobnosťou ju už v žiadnej reklame nikdy neuvidíme.

© Autorské práva vyhradené

1 debata chyba
Viac na túto tému: #princ Harry #svadba #reklama #video #Meghan Markle

+ Na slnku a pri vode síce chutí aj chladený nápoj, ale pozor na tie alkoholické.
Informujte sa vo...

+ Odreagujte sa pri dobrom filme a načerpáte dostatok síl na ďalší deň.
Nemusíte mať za každú cenu najdrahšie...