Blond sexica Hosk v uliciach: Krásna ako obrázok aj bez mejkapu!

Bývalá švédska basketbalistka a dnes úspešná topmodelka a tvár Victoria's Secret. Reč je o Else Hoskovej. Svet ju pozná skôr z mól a s dokonalým líčením či účesom. Ona však dokazuje, že je krásna aj bez nich.

06.04.2018 00:00
debata
Švédska topmodelka Elsa Hosk počas rannej... Foto: SITA/AP, Profimedia
Švédska topmodelka Elsa Hosk počas rannej prechádzky v New Yorku. Švédska topmodelka Elsa Hosk počas rannej prechádzky v New Yorku.

Blondínku, ktorej krivky v spodnej bielizni vyrážajú pánom dych, zachytili objektívy paparazzov na ulici v New Yorku. Hosk vyrazila na rannú kávu a nákup potravín a vzali si na seba len vyblednuté džínsy, trenčkot a tenisky. Vlasy si ležérna zapla do copu na temene.

Hoci mnoho žien by v takejto „rannej úprave“ možno neoslnilo. Prípad 29-ročnej rodáčky zo Štokholmu to nie je. Elsa vyzerala priam ukážkovo aj bez nánosov líčidiel či účesu od kaderníka.

Modelka Elsa Hosk nechýbala na prehliadke... Foto: SITA/AP, Andy Wong
China Victoria's Secret Elsa Hosk Modelka Elsa Hosk nechýbala na prehliadke Victoria's Secret.

Už dávnejšie sa priznala, že ako väčšina jej kolegýň v brandži si užíva každý voľný deň, keď sa nemusí posadiť do kresla a zveriť do rúk kaderníka či vizážistu. Častá práca v modelingu síce robí z dievčat dokonalé krásky, ale mnohé z nich priznávajú, že ich vlasy či pleť trpia neustálymi zmenami, zaťažuje ich množstvo prípravkov a sú unavené. Hosk teda volila len minimum mejkapu na to, aby mohla vyraziť do ranných newyorských ulíc. A podľa nás jej to naozaj svedčí!

Veď posúdťe sami a zahlasujte v ankete, ktorá Elsa sa vám páči viac?

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #paparazzi #modelka #Victoria´s Secret #ulica #Elsa Hosk

+ Dávajte si pozor na svoje zdravie, nepodceňujte to.
Vaše úsilie bude čoskoro ocenené, vytrvajte....

+ Nezabúdajte na vitamíny a tekutiny, vaše telo ich práve teraz potrebuje.
Tvrdo pracujte, ale nezabúdajte na...