Tom Jones je v nemocnici, musel zrušiť aj koncert

Sedemdesiatjedenročný spevák Tom Jones po odporúčaní lekárov tiež zrušil svoj koncert v Monte Carle. Jeho hovorca však odmietol reči o tom, že by mal problémy so srdcom.

29.08.2011 04:19
Tom Jones
Spevák Tom Jones.
debata

Waleského speváka Toma Jonesa museli v sobotu v Monaku hospitalizovať. Ako informoval jeho hovorca, dôvodom bola dehydratácia. Na základe odporúčaní lekárov sa 71-ročný spevák rozhodol zrušiť svoj koncert a noc stráviť v zdravotníckom zariadení Centre Hospitalier Princesse Grace v Monte Carle. Podľa hovorcu, ktorý odmietol reči o tom, že by mal problémy so srdcom, je už Jones v poriadku.

Spevákov sobotňajší koncert v Monte Carle sa mal uskutočniť v rámci jeho trojmesačného turné. Podľa vyhlásenia spevákovho hovorcu mnohé z jeho vystúpení boli v miestach, ktoré práve zasiahli letné horúčavy. „Sirovi Tomovi lekári v sobotu večer nedovolili vystúpiť v Monte Carle pre silnú dehydratáciu. Pre Toma, kapelu a všetkých, ktorí sa podieľajú na organizácii turné, to bolo nesmierne sklamanie,“ píše sa vo vyhlásení. Ako však hovorca dodal, Jones „nemá žiadne problémy so srdcom, ako o tom informovali médiá“.

Tom Jones, vlastným menom Thomas John Woodward, sa narodil 7. júna 1940 vo waleskej dedine Treforest. Začal spievať ako tínedžer na rodinných stretnutiach a svadbách. Keď mal 16 rokov, odišiel zo školy a začal po nociach pracovať v papierni. Stal sa frontmanom skupiny Tommy Scott and the Senators, s ktorou však nezožal úspech. Po tom, ako ho uvidel londýnsky hudobný manažér Gordon Mills a spoznal, že má talent, dal sa na sólovú dráhu. Už jeho druhý singel s názvom It's Not Unusual sa stal medzinárodným hitom. Medzi jeho ďalšie šlágre patria skladby ako It's Not Unusual, What's New Pussycat?, Delilah, She's a Lady, Sex Bomb či Mama Told Me Not to Come, ktorú nahral spoločne so skupinou Stereophonics.

debata chyba

+ Čas na detoxikáciu, obnovte svoje fyzické sily.
Váš dávny sen sa môže splniť už čoskoro, preto na tom...

+ Nájdite čas na relax, zmierni to stres.
Úspech v podnikaní je blízko, verte svojim schopnostiam....