Takto vyzerala Diana počas svadby s Charlesom! Požičia si jej korunku Meghan?

Očakávaný svadobný deň princa Harryho a Meghan Markleovej sa nezadržateľne blíži. 19. mája sa americká herečka stane oficiálne členkou kráľovskej rodiny.

07.04.2018 12:00
debata

Už počas ich oficiálneho zásnubného rozhovoru pre médiá sa Meghan vyjadrila, že je pre ňu dôležité, aby istú rolu počas ich veľkého dňa zohrávala aj princezná Diana. Ako informujú britské média, mohla by to byť práve čelenka rodiny Spencerovcov, ktorú vlastnila a vlastní rodina zosnulej princeznej Diany. Tá ju mala na hlave počas jej svadby s princom Charlesom v roku 1981. Keďže korunka je súčasťou stálej expozície venovanej Diane, musela by byť vopred započičaná. Korunka „putovala“ aj po svete, rodina Spencerovcov ju zapožičiavala pri príležitosti spomienkových výstav venovaných princeznej Diane.

Zaujímavosťou je, že napríklad matka princeznej Diany, Frances, ju počas svojej svadby v roku 1954, kedy sa vydávala do rodiny Spencerovcov, na hlave nemala. V roku 1981 tak korunka, zložená z troch častí, „prežila“ svoju najväčšiu slávu.

Aj pri kvetinovej výzdobe sa bude myslieť na matku princa Harryho. Floristka Philippa Craddock, ktorá sa o celú výzdobu postará, povedala, že v nej použije aj biele ruže, práve ako spomienku na tragicky zosnulú princeznú.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #svadba #princezná Diana #Meghan Markle #svadba princa Harryho

+ Hoďte starosti za hlavu a uvoľnite svoju myseľ.
Prijatie finančnej rady od experta vám môže otvoriť oči....

+ Tréning s priateľmi prinesie zábavu a zlepší výkonnosť.
Nebojte sa požiadať o zvýšenie platu, zaslúžite si to....