Zbožňovala som byť vydatá, smúti Brooke Burke po ohlásení rozvodu

Krach dlhoročného páru, herečky a fitness-modelky Brooke Burkeovej a herca Davida Charveta, prekvapil pred pár dňami verejnosť. Dvojica v spoločnom vyhlásení potvrdila rozvod. Rozchod sa konal už v januári.

11.04.2018 11:20
debata
Herečka Brooke Burke-Charvet a jej manžel David... Foto: SITA/AP, Michael Underwood
Herečka Brooke Burke-Charvet a jej manžel David Charvet na archívnom zábere z roku 2017. Herečka Brooke Burke-Charvet a jej manžel David Charvet na archívnom zábere z roku 2017.

Burke sa portálu ModernMom.com priznala so zármutkom, ktorý práve prežíva. „Hoci verím, že toto je pozitívna zmena, som hlboko zarmútená, pretože som zbožňovala byť vydatá,“ uviedla.

„Trvalo mi dlhý čas, kým som rozlíšila medzi tým, či sa človek vzdáva alebo nechá veci voľne odísť a ešte dlhšie pochopiť, kedy je ten správny čas urobiť to. Sme stále rodina plná lásky, akurát musíme znovu definovať našu dynamiku,“ pokračovala Burke.

„Verím, že toto je nutné rozhodnutie pre celú moju rodinu. Za naším rozvodom nie je žiadna senzácia ani nič škandalózne. Prosím, skúste veriť, že sa akurát snažíme nájsť spôsob, ako zostať milujúcou rodinou,“ doplnila ešte 46-ročná herečka a modelka.

S manželom Charvetom, ktorého preslávila najmä rola v Pobrežnej hliadke, sa zosobášila v roku 2011 a spoločne majú dve deti. Brunetka má ďalšie dve dcéry z predchádzajúceho manželstva.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #rozvod #dôvod #slová #Interview #Brooke Burke #David Charvet

+ Súťažný duch vás posunie ďalej, než ste si mysleli.
Finančná nezávislosť je na dosah, pokračujte v úsilí....

+ Vitamíny doplníte liekmi, ktoré vám lekárnik poradí v lekárni.
Peniaze síce budete mať, ale šťastie vám to...