Ona v pôrodnici, on v náručí inej ženy! Tak tomu sa povie silná káva

Žeby bol nepoučiteľný? Amerika najnovšie žije škandálom okolo basketbalistu Tristana Thompsona, partnera slávnej televíznej celebrity Khloe Kardashianovej. Mal ju podvádzať priamo vo chvíľach, počas ktorých ona ležala v pôrodnici.

11.04.2018 15:50
Khloe Kardashian (vpravo) a basketbalista... Foto: ,
Televízna osobnosť Khloe Kardashian (vpravo) a basketbalista Tristan Thompson na kolážovom zábere.
debata

Ako píše portál JustJared.com, Thompsona zachytili kamery portálu TMZ.com, ako sa bozkáva s neznámou sexy slečnou v newyorskom nočnom klube. Potom sa dokonca dvojica vydala spolu do hotela, čo opäť zachytili bulvárni reportéri. V rovnakom čase sa pritom Khloe Kardashian, ktorá čaká Thompsonovo dieťa, vybrala do pôrodnice v Clevelande.

Thompson sa síce k ničomu nevyjadril, ale k slovu sa prihlásila jeho bývalá priateľka Jordan Craig, s ktorou sa rozišiel práve kvôli Kardashianovej. Urobil tak v čase, keď Craig čakala ich spoločného potomka – dnes 16-mesačného syna Princa.

Medzitým sa objavili aj ďalšie vyjadrenia a dôkazy, ktoré tvrdia, že Thompson zjavne patrí k mužom, ktorí nedokážu udržať svoje sexuálne inštinkty na uzde. TMZ.com dokonca získalo video z októbra minulého roka, na ktorom sa športovec ocitol v spoločnosti dvoch sexy krások. S jednou sa vášnivo bozkával, druhá ho chytala rukou v rozkroku a potom mu strčila hlavu do svojho výstrihu. Thompson sa tomu však zjavne nebráni.

Khloe Kardashian, ktorej už nevyšli predchádzajúce vzťahy, sa k celej situácii zatiaľ nevyjadrila.

debata chyba
Viac na túto tému: #pôrod #nevera #škandál #Tristan Thompson

+ Jedzte to po čom sa cítite vo vlastnom tele dobre.
Nebojte sa toho, že by ste niečo pokazili, ak tak urobíte aj...

+ Problémy s popraskanými rukami vyriešite tuhým krémom.
O zamestnanie neprídete, tak prestaňte strašiť svoje...