Heather Locklear odmietla vinu v súvislosti s napadnutím policajta

Americká herečka Heather Locklear odmietla vinu v prípade obvinení z ublíženia na zdraví policajtovi.

13.04.2018 17:45
Herečka Heather Locklear na archívnom zábere. Foto: ,
Herečka Heather Locklear na archívnom zábere.
debata

Toho sa dopustila koncom februára, keď policajti prišli do jej domu po tom, ako údajne napadla svojho priateľa Chrisa Heissera.

Právni zástupcovia 56-ročnej rodáčky z Los Angeles, Blair Berk a William Haney, vo štvrtok na súde popreli vinu svojej klientky vo všetkých piatich bodoch obžaloby, pričom štyri súvisia s ublížením na zdraví a piate obvinenie sa týka vzdorovania zatknutiu a bránenia policajtovi vo výkone, informuje magazín People. Podľa prokurátora okresu Ventura, môže dostať herečka za každý z piatich prečinov maximálny trest na rok odňatia slobody.

Locklear, ktorá je v súčasnosti na liečení, zatkli vo februári pre podozrenie z domáceho násilia. Toto obvinenie však v marci stiahli. Neskôr tiež prehľadali jej dom v snahe nájsť strelnú zbraň registrovanú na jej meno. Spravili tak po tom, čo sa údajne vyhrážala policajtom, že ich zastrelí, ak sa ešte niekedy vrátia do jej domu.

Locklear, ktorá už aj v minulosti bojovala so závislosťou, nie je na liečení prvý raz. V marci 2008 jej lekár privolal pomoc, pretože mala podľa neho samovražedné sklony a v júni toho istého roku vyhľadala pomoc v súvislosti so psychickými problémami. Tento rok v marci dobrovoľne nastúpila na liečenie závislosti.

debata chyba
Viac na túto tému: #policajt #vina #ublíženie na zdraví #Heather Locklear

+ Flexibilita a prispôsobivosť vám otvoria nové cesty.
Momentálne nemíňajte peniaze na veci, ktoré nepotrebujete....

+ Dávajte si pozor na svoje zdravie, nepodceňujte to.
Vaše úsilie bude čoskoro ocenené, vytrvajte....