Spoznáte slávnu rodinnú kapelu?! Takto zostarli členovia Kelly Family

Nie celkom kompletná, no z veľkej časti zastúpená kapela The Kelly Family sa znovu objavila na verejnosti. Slávnu hudobnú rodinu pozvali organizátori na Echo Awards v Berlíne.

14.04.2018 00:00
debata
zväčšiť Časť členov niekdajšej The Kelly Family sa... Foto: Reuters, POOL
The Kelly Family Časť členov niekdajšej The Kelly Family sa objavila na vyhlásení cien Echo Music Award v Berlíne.

Na skupinu, ktorú založili manželia Barbara Ann a Daniel Jerome Kellyovci už pred pár desaťročiami, si dobre pamätá aj niekoľko generácií Slovákov. V polovici 90-tych rokov patrili ich hity k víťazom hitparád a popularita tejto rodinnej formácie, v ktorej sa za mikrofónom a hudobnými nástrojmi striedali takmer všetci členovia, bola obrovská.

Nič nie je večné a postupne sa s nezáujmom musela vyrovnať aj „kellyovská“ família – po pár rokoch, hoci už nie v kompletnom zložení, sa im znovu čiastočne podarilo nadviazať na pozornosť verejnosti a fanúšikov, ale úspech z 90-tych rokov už nedosiahli.

zväčšiť Archívny záber na formáciu Kelly Family v roku... Foto: Profimedia
Archívny záber na formáciu Kelly Family v roku 1994 v Berlíne. Archívny záber na formáciu Kelly Family v roku 1994 v Berlíne.

Napriek tomu však The Kelly Family má svoje miesto v hudobnej histórii – a špeciálne na nemeckej hudobnej scéne. Vo štvrtok večer sa časť členov rodiny, v čele s najstaršou sestrou Kathy (rok narodenia 1963), postavila pred objektívy a zapózovala médiám.

Ak si ešte pamätáte jednotlivých členov, vedzte, že medzi prítomnými bol napríklad aj „benjamín a miláčik davov“ Angelo (1981), ktorý je najmladším zo súrodencov. Dnes s miernou nadváhou, no stále s dlhými plavými vlasmi, tentoraz už zopnutými do copu. Prišla aj speváčka Barby Kelly (1975) či jej bratia Jimmy (1971) a Joey (1972), no napríklad niekdajší miláčik davov Paddy Kelly už v rodinnej kapele nepôsobí. Pokúsil sa kedysi o sólovú kariéru, rovnako ako napríklad jeho sestra Maite.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #vek #zmena #roky #The Kelly Family #Echo 2018

+ Nebojte sa, čo má prísť príde, ale môžete tomu aj dopomôcť.
Nenechajte nikoho aby si z vás robil srandu, alebo...

+ Dajte prednosť varenej strave, na rýchle občerstvenie zabudnite.
Nemusíte byť dobrý vo všetkom, každý je dobrý v...