Beyoncé na Coachella vyrazila svetu dych, vrátila aj Destiny's Child

Americká speváčka Beyoncé sa počas svojho vystúpenia na festivale Coachella predstavila spolu s Kelly Rowland a Michelle Williams, bývalými kolegyňami zo skupiny Destiny's Child.

16.04.2018 00:00
debata
Destiny's Child sa spojili na koncerte... Foto: Profimedia
Destiny's Child sa spojili na koncerte speváčky Beyonce (v strede) počas festivalu Coachella. Destiny's Child sa spojili na koncerte speváčky Beyonce (v strede) počas festivalu Coachella.

Trio, ktoré spolu naposledy vystúpilo na Stellar Gospel Music Awards v roku 2015, začalo svoje vystúpenie hitom Lose My Breath z roku 2004. Ďalej zaspievali aj Say My Name a Soldier.

Tridsaťšesťročná Beyoncé svoj set odštartovala piesňou Crazy In Love z roku 2003. Počas takmer dvojhodinového programu predviedla aj ďalšie hity jej 16-ročnej sólovej kariéry ako Baby Boy, 7/11, Single Ladies (Put a Ring on It), pričom počas piesne Deja Vu ju na pódiu sprevádzal aj manžel, rapper Jay-Z. Nechýbala ani jej sestra Solange.

Jej vystúpenie zahŕňalo aj citáty od bojovníka za ľudské práva Malcolma X, nigérijskej feministickej autorky Chimamandy Ngozi Adichie a tiež ukážky Niny Simone. Zaspievala aj pieseň Lift Every Voice and Sing, ktorá je považovaná za národnú hymnu Afroameričanov.

Reakcie na vystúpenie americkej speváčky zaplavili internet takmer okamžite, pričom jej vzdávalo hold aj množstvo kolegov. Mnohí z nich boli uveličení z toho, ako dokázala zvládnuť tak obrovský hudobný ansámbel, keďže ju sprevádzalo dokopy približne 150 hudobníkov, tanečníkov a štábu. Speváčka Adele zverejnila na Instagrame zábery z obývačky, kde sledovala live-stream a tancovala do rytmu hudby. „Beyoncé na Coachelle vyzerá akoby ani nebola z tohto sveta,“ napísal na Twitteri Sam Smith.

Rodáčka z Houstonu v Texase sa mala na Coachelle predstaviť už vlani, no vystúpenie musela zrušiť pre tehotenstvo. V júni 2017 potom priviedla na svet dvojčatá Sira a Rumi. S manželom majú aj šesťročnú dcéru Blue Ivy.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #Beyonce #vystúpenie #reakcie #Destiny's Child #Coachella

+ Nevyhovárajte sa, nemôžete riešiť problémy za druhých ľudí.
Pripomeňte si, že všetko stojí peniaze, avšak vy ich...

+ Vitamíny doplníte liekmi, ktoré vám lekárnik poradí v lekárni.
Peniaze síce budete mať, ale šťastie vám to...