Zúfalka Longoria sa dočkala svojej hviezdy! Nemohla byť rozkošnejšia

Eva Longoria prežíva obdobie veľkého očakávania. Už čoskoro sa stane ako 43-ročná po prvý raz mamou.

17.04.2018 15:35
debata

Ako prezradila, svojmu manželovi, mexickému mediálnemu magnátovi Josemu Bastonovi, porodí syna. Popri čakaniu na vytúžené bábätko sa však krásna tmavovláska stíha objavovať aj na spoločenských udalostiach.

Eva Longoria má svoju hviezdu na Chodníku slávy... Foto: Reuters, MONICA ALMEIDA
Eva Longoria Eva Longoria má svoju hviezdu na Chodníku slávy v Hollywoode. Na zábere s manželom, Josem Bastonom.

Slávna predstaviteľka Gabrielly Solisovej zo seriálu Zúfalé manželky sa po dlhých rokoch vo svete filmu dočkala svojej hviezdy na Chodníku slávy v Hollywoode. Počas tejto udalosti mala po svojom boku manžela, 50-ročného Joseho Bastona. Ale podporiť ju prišli aj ďalšie hviezdy – Ricky Martin, Melanie Griffith, Anna Faris či Felicity Huffman.

Zľava: Felicity Huffman, Eva Longoria, Anna... Foto: SITA/AP, Willy Sanjuan
Eva Longoria Zľava: Felicity Huffman, Eva Longoria, Anna Faris a Ricky Martin počas slávnostného odkrývania hviezdy na Chodníku slávy pre Evu Longoriu.

Napriek veľkému brušku, ktoré sa črtalo pod voľnými čiernymi šatami, si Longoria bez zaváhania ľahla na zem, aby zapózovala so svojou hviezdou. Počas ceremoniálu sa skvelo bavila, podobne, ako aj pozvaní hostia, ktorí zavítali do Hollywoodu práve kvôli tejto udalosti.

Eva Longoria má svoju hviezdu na Chodníku slávy...
Zľava: Felicity Huffman, Eva Longoria, Anna...
+4Eva Longoria má svoju hviezdu na Chodníku slávy...

Rodáčka z Texasu debutovala v televízii v roku 1999, od epizódnych rolí sa postupne prepracovala k väčším. Za tú v Zúfalých manželkách bola v roku 2006 dokonca nominovaná na Zlatý glóbus za najlepší herecký výkon v televíznom seriáli, muzikáli alebo komédii. Začiatkom kariéry pôsobila v seriáloch ako Beverly Hills 90210, Mladí a nepokojní či Záťah

Dve jej predošlé manželstvá, prvé s hercom Tylerom Christopherom, aj druhé s francúzskym basketbalistom Tonym Parkerom, sa skončili rozvodom.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #Chodník slávy #Eva Longoria

+ Hoďte starosti za hlavu a uvoľnite svoju myseľ.
Prijatie finančnej rady od experta vám môže otvoriť oči....

+ Motivácia príde, keď stanovíte jasné ciele vo vašom športe.
Zariaďujte si bývanie podľa vašich predstáv,...