Pamela Anderson: Prvé pózovanie pre Playboy? Presvedčila ju mama

Na obálke slávneho časopisu sa blond sexica objavila v októbri roku 1989 a aj vďaka tomuto kroku sa stala slávnou. Presťahovala sa do Los Angeles a vykročila smerom k budúcnosti.

18.04.2018 11:20
Herečka Pamela Anderson na premiére nechýbala. Foto: ,
Herečka Pamela Anderson.
debata

Hoci Pamela bola k tomuto kroku najskôr skeptická – objaviť sa sporoodetá na obálke Playboya, jej mama Carol ju pri váhaní povzbudila. „Je to rozhodnutie žien, že sa v tom časopise objavia. Bolo to moje rozhodnutie, pózovať. Nebola som nútená robiť niečo, pri čom by som sa cítila nepríjemne. Moja prvá reakcia na ponuku bola ‚nie‘, ale následne som sa o nej rozprávala s mamou a ona povedala: ‚Prečo nie?‘ Opusti naše malé mesto, vyraz do Los Angeles! Bude to vzrušujúce'.“ Nikdy predtým som nesedela v lietadle, nikdy som neprekročila hranice nášho mesta a bola som na smrť ustráchaná. Svojej plachosti som sa zbavila. To je isté," opísala 50-ročná Pamela Anderson, rodáčka z mesta Ladysmith, v rannom vysielaní "Good Morning Britain‘.

Ako povedala, veľa o živote sa dozvedela v povestnej vile Hugha Hefnera. Anderson nikdy nenavštevovala žiadnu univerzitu. „Vždy som hovorila, že Playboy bol mojou univerzitou. Veľa som sa vďaka nemu naučila. Spoznala som mnoho aktivistov a úžasných ľudí, spoznala som umenie. Hefner bol skutočným priekopníkom a nemám rada, ak o ňom ktosi hovorí niečo zlé. Články v magazíne Playboy boli fantastické.“

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #Pamela Anderson #Playboy #Hugh Hefner

+ Odhaľte svoj skrytý talent v športe, ktorý ste ešte neskúsili.
Chýba vám sebavedomie, a to vám bráni robiť veci,...

+ Chráňte sami seba pred infekčným ochorením, buďte zodpovedný.
V oblasti financií sa vám začne dlhodobo dariť,...