Tina Turner v top forme dva roky pred 80-kou! A pozrite na jej mladšiu kópiu

V hudobnom biznise sa pohybuje neuveriteľných 60 rokov. Jej nepopierateľná energia a šarm nestrácajú zo svojej sily ani dva roky pred okrúhlou osemdesiatkou.

19.04.2018 00:00
debata

Aktuálne sa 78-ročná hviezda ukázala v Londýne, na premiére muzikálu „Tina – The Tina Turner Musical“, ktorý je inšpirovaný jej životom. Slávnu speváčku na pódiu stvárnila herečka Adrienne Warren (31). Jedenástimi cenami Grammy ovenčená Turner na seba pritiahla pohľady v momente, ako vystúpila z auta a zamierila na červený koberec.

April 17, 2018. We did it.

A post shared by A D R I E N N E W A R R E N (@adriennelwarren) on

Bujné vlasy, ktoré sa stali súčasťou mnohých jej nezabudnuteľných choreografií, mala ostrihané do účesu „pony“ a elegantne vyhladené. Čo sa oblečenia týka, siahla po čiernej klasike – nohavicovom kostýme, hlbší výstrih si však neodpustila ani pred osemdesiatkou. V dekolte sa jej trblietal efektný šperk.

Na premiére ju sprevádzal manžel, Erwin Bach (62), za ktorého sa vydala v roku 2013. Okrem tejto dvojice sa premiéry zúčastnil aj Rod Stewart s manželkou Penny Lancasterovou či režisérka Phyllida Lloyd.

Muzikál o jej bohatom živote a kariére je tak už pár dní na svete a ako uvádza „Entertainment Weekly“, v októbri 2018 uzrie svetlo sveta aj životopisná kniha s názvom „Tina Turner: My Love Story“.

Speváčka Tina Turner s herečkou Adrienne... Foto: SITA/AP, Vianney Le Caer
Tina Turner Speváčka Tina Turner s herečkou Adrienne Warren, ktorá ju stvárňuje v muzikáli 'Tina' na snímke z roku 2017.

V roku 2013 prijala Tina Turner švajčiarske štátne občianstvo a spolu so svojím nemeckým manželom si užíva dôchodok práve v tejto európskej krajine.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #Tina Turner #Adrienne Warren #Tina - The Tina Turner Musical

+ Chýba vám elán, slnečné lúče vám pomôžu doplniť energiu a vitamín D.
Očakávajte uznanie za vašu tvrdú...

+ Malé zmeny v jedálničku vás nabijú pozitívnou energiou.
Pomoc pri rozhodovaní ohľadom financií nenechávajte na...