Cara Delevingne skritizovala festival Coachella a jeho majiteľa

Anglická herečka a modelka Cara Delevingne sa na sociálnych sieťach pustila do jedného z najväčších amerických hudobných festivalov Coachella a jeho majiteľa Philipa Anschutza.

19.04.2018 11:14
Herečka Cara Delevingne v kreácii Burberry... Foto: ,
Herečka a modelka Cara Delevingne.
debata

Obvinila ho, že podporuje práva vlastníkov zbraní a naopak bojuje proti právam LGBT komunity. „Naďalej odmietam ísť na festival, ktorý vlastní niekto, kto je proti LGBT a za zbrane,“ napísala Cara v príspevku na Instagrame.

Anschutz, 78-ročný americký podnikateľ, ktorý sa stal majiteľom festivalu v roku 2001, na jej príspevok zareagoval s tým, že LGBT komunitu podporuje „z celého srdca“.

Americké médiá už dávnejšie informovali o tom, že Anschutz má blízko ku krajne pravicovým organizáciám a viaceré z nich v minulosti aj financoval. Viackrát sa v uplynulých rokoch ostro vyjadril aj na adresu organizácií, ktoré sa zasadzujú za väčšiu kontrolu zbraní. Minulý rok im napríklad odkázal, že sa za svoju činnosť „môžu hanbiť“.

V reakcii na stanovisko Cary Delevingne však Anschutz vyhlásil, že ľutuje, ak niekedy prispel na činnosť organizácií, ktoré bojujú proti právam LGBT komunity. „Zaväzujem sa, že si dám pozor, aby sa to už nikdy nestalo,“ napísal.

debata chyba
Viac na túto tému: #zbrane #kritika #Cara Delevingne #Coachella #majiteľ #LGBTI+

+ Nie je hanba povedať, že vás niečo bolí, horšie je, že to neriešite.
Nie vždy vám všetko musí vyjsť na prvý raz,...

+ Nepodliehajte panike, všetko sa čoskoro vráti do normálnych koľají.
Prehodnoťte svoj postoj a začnite na sebe...