Krásne aj v teplákoch! Slávna mama Brinkley po boku dcéry, zaujali obe

Jedna má neuveriteľných 64 rokov, druhá len 19. Sú mamou a dcérou. Niekdajšia americká topmodelka Christie Brinkley vzala svoju najmladšiu ratolesť na basketbalový zápas.

20.04.2018 00:00
debata
zväčšiť Americká topmodelka Christie Brinkley (vpravo)... Foto: Reuters, Brad Penner
Christie Brinkley (vpravo) s dcérou Sailor Brinkley-Cook Americká topmodelka Christie Brinkley (vpravo) s dcérou Sailor Brinkley-Cook na basketbalovom zápase New York Knicks verzus Miami Heat.

Už pred niekoľkými dňami sa niekdajší americký sexidol a jedna z najslávnejších modeliek planéty objavila na basketbalovom zápase v Madison Square Garden. Kým väčšina celebrít na podobné športové podujatia vyrazí v štýlovom outfite, Christie Brinkley to vzala celkom športovo. Navliekla sa do teplákovej mikiny s nápisom a pery ozdobila výrazným červeným rúžom.

Spoločnosť jej robila najmladšia dcéra, tiež modelka Sailor Brinkley Cook. Devätnásťročná plavovláska podedila po mame fyzické pôvaby a zdá sa, že tiež lásku k športu. Na zápase spoločne náruživo povzbudzovali a keď bolo treba, aj zapózovali do objektívu.

Sailor je dcérou architekta Petra Cooka, ktorý bol Brinkleyovej manželom v rokoch 1996 až 2008. S ním má topmodelka a dnes úspešná podnikateľka aj syna Jacka. Najstaršiu ratolesť, dcéru Alexu Ray Joelovú má zo vzťahu so spevákom Billym Joelom.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #dcéra #basketbal #modelka #Christie Brinkley #mama #pôvab

+ Začnite sa viac hýbať, vášmu telu pohyb môže len prospieť.
Neprechádzajte si internetové obchody, zbytočne vás...

+ Nepodliehajte panike, všetko sa čoskoro vráti do normálnych koľají.
Prehodnoťte svoj postoj a začnite na sebe...