Aniston opäť pred objektívmi! Krásna, ale smútok v tvári nezakryje

Od ohlásenia rozchodu s manželom, Justinom Therouxom, sa Jennifer Aniston na oficiálne spoločenské podujatia práve nehrnula.

21.04.2018 16:00
jennifer Aniston Foto: ,
Jennifer Aniston počas podujatia "WE Day" v Los Angeles.
debata

49-ročná hviezda sa však objavila na akcii „WE Day“ v Los Angeles. Róba potrebná nebola, niekdajšia hviezda Priateľov aj tak zažiarila. Svojou prirodzenosťou.

Jennifer Aniston počas podujatia "WE Day" v Los...
Jennifer Aniston počas podujatia "WE Day" v Los...
+1Jennifer Aniston počas podujatia "WE Day" v Los...

Úzke džínsy, biele tenisky, tričko a čierne sako – príjemný outfit čoskoro päťdesiatničke naozaj pristal. Opálená pokožka efektne kontrastovala s jej blond vlasmi. Aniston napriek rozchodu vyzerala sviežo, i keď sa veselý úsmev na jej tvári neojavil.

Len minulý týždeň svet médií obleteli zábery Justina Therouxa, ako sa dobre baví po boku mladučkej, len 26-ročnej krásky. Vykračovali si spolu po ulici, následne si spolu sadli na drink. Podľa amerických médií ide o modelku Eriku Cardenas. Pravdou však je, že od rozchodu s Anistonovou už Therouxa médiá spájali aj s inými kráskami – žiadna z aférok sa však nepotvrdila.

Okolo Anniston je od februárového rozchodu, čo sa mužov týka, ticho. Len meno jej exmanžela, Brada Pitta, sa okolo nej skloňovalo. Aj s tým je však už koniec, keďže Pitta to viac ako k Anistonovej ťahá ku krásnej izraelskej profesorke Neri Oxmanovej.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #Jennifer Aniston #Brad Pitt #Justin Theroux

+ Nedávajte do svojho tela niečo čo viete, že by vám mohlo uškodiť.
Zmena nie je pre každého, preto si to ešte...

+ Myslite hlavne na seba, doteraz ste mysleli na ostatných.
Pokiaľ niečo potrebujete, nečakáte na zľavy a...