Agent 007 bude otcom! Jeho manželka je vo veku 48 rokov tehotná

Veľké prekvapenie! Herec Daniel Craig, predstaviteľ slávneho Jamesa Bonda, sa stane otcom. Dieťa mu privedie na svet manželka Rachel Weisz.

20.04.2018 15:15
debata
Herec Daniel Craig a jeho manželka Rachel Weisz... Foto: SITA/AP, Evan Agostini
Daniel Craig a jeho manželka Rachel Weisz Herec Daniel Craig a jeho manželka Rachel Weisz na zábere z 9. apríla z New Yorku.

Nebolo by na tom možno nič zvláštne, ak by Weisz, hviezda filmov ako Múmia či Nepohodlný, nemala už 48 rokov. Ide o jej druhé tehotenstvo. Prvého potomka, syna Henryho, porodila pred jedenástimi rokmi režisérovi Darrenovi Aronofskemu.

Správu pre médiá potvrdila osobne Weisz. „Už čoskoro sa budeme tešiť z bábätka. Daniel aj ja sme veľmi šťastní. Už sa nevieme dočkať, kým príde na svet – či už to bude ona alebo on. Nechali sme to utajené,“ citoval Weiszovú portál Mirror.co.uk.

Za Craiga je herečka vydatá od roku 2011, ale o ich súkromí médiá veľa nevedia. Dvojica si úzkostlivo stráži svoj privátny život. Správy o tehotenstve však zverejnili údajne aj preto, lebo obaja z nich majú veľkú radosť.

Rachel Weisz sa zaradí medzi úzku skupinu hollywoodskych mamičiek, ktoré priviedli svojich potomkov na svet v pomerne neskorom reprodukčnom veku. Do tohto zoznamu patrí napríklad Halle Berry (syna Macea rodila ako 46-ročná), Geena Davis (dvojičky Kiana a Kaiisa porodila ako 49-ročná) či Holly Hunter (dvojičky Pressa a Clauda priviedla na svet ako 47-ročná).

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #pôrod #tehotenstvo #vek #Daniel Craig #Rachel Weisz

+ Motivácia príde, keď stanovíte jasné ciele vo vašom športe.
Zariaďujte si bývanie podľa vašich predstáv,...

+ Zobudíte sa skôr a začnete robiť veci, ktoré vás budú posúvať ďalej.
Nezabúdajte na dôležité veci, ktoré máte...