Hádka o najlepšieho kamoša? Affleck vtipkuje na účet kolegov

Kedysi boli nerozlučná dvojica, no dnes už hercov Matta Damona a Bena Afflecka často spolu nevídať. Bulvár v USA si k tomu vyfabuloval príbeh. Stačilo málo.

23.04.2018 10:00
Herec Ben Affleck sa vo filme Justice League... Foto: ,
Herec Ben Affleck na archívnom zábere.
debata

Damona, ktorý spoločne s Affleckom napísal scenár k filmu Dobrý Will Hunting a dostali zaň aj Oscara, vídať v poslednom čase v spoločnosti herca Chrisa Hemswortha a celej jeho rodiny. Obe hollywoodske famílie sa spriatelili a trávia spoločne veľa času.

Na základe toho portál Gossip Cop prišiel s tvrdením, že Damon už nechce vídať dlhoročného kamaráta Afflecka. Dôvodom majú byť početné škandály, ktorým Affleck v poslednom čase čelil.

Samotný predstaviteľ Batmana si z toho urobil srandu, keď na Twitteri napísal odkaz Hemsworthovi. „Môžeš ho pokojne mať! Aj tak som v tíme Jimmyho Kimmela,“ napísal na sociálnu sieť narážajúc tak na dlhoročný „hraný“ spor medzi moderátorom Kimmelom a hercom Damonom.

Do toho sa zapojil aj samotný Kimmel, ktorý zase napísal odkaz Damonovi. „Ďalšie veľké víťazstvo pre batmanovský tím. Vezmem ti každého, koho miluješ.“ Reakcia Matta Damona známa nie je.

debata chyba
Viac na túto tému: #hádka #Matt Damon #Ben Affleck #priateľ #bulvár #Jimmy Kimmel

+ Neužívajte pravidelne lieky, pozor aby vám viac neuškodili.
Oddeľte svoju prácu od súkromia, všetci tak budú...

+ Doma môžete cvičiť tiež, otázkou je len či naozaj chcete.
Finančná nezávislosť je bližšie, ako si myslíte....