Kardashianovej neverník notoricky klamal: Ženy si zháňal na Instagrame!

Kým Khloe Kardashian rodila, jej partner - basketbalista Tristan Thompson bol prichytený s cudzími ženami. A nehral s nimi šach!

24.04.2018 00:00
debata (2)
Televízna osobnosť Khloe Kardashian (vpravo) a... Foto: SITA/AP, Evan Agostini, Ron Schwane
Khloe Kardashian (vpravo) a basketbalista Tristan Thompson Televízna osobnosť Khloe Kardashian (vpravo) a basketbalista Tristan Thompson na kolážovom zábere.

Škandál, ktorý si spôsobil sám športovec, má ďalšiu dohru. Americké médiá momentálne prichádzajú s novými a novými správami o nevernom mužovi, ktorý sa naoko tváril, že televíznu celebritu zbožňuje a miluje.

„Dievčatá naháňal na Instagrame. Tam sa s nimi aj zoznamoval,“ tvrdí zdroj, ktorý cituje US Weekly. „Najprv im napísal pár správ a potom sa s nimi stretol. Mal rád exotické, neamericky vyzerajúce baby,“ pokračoval nemenovaný zdroj, ktorý opísal techniky notorického neverníka.

Dvadsaťsedemročný Thompson pritom začal s Kardashianovou randiť len pár mesiacov po tom, čo jeho bývalá priateľka otehotnela. Pôrod svojho potomka už slávil po boku inej ženy. Teraz to isté urobil v prípade jednej z členiek slávneho televízneho klanu. Akurát s tým rozdielom, že asi nedúfal, že sa na to príde.

Video, ako sa príliš intímne objíma a dotýka dvoch žien na párty, však priniesol portál bulvárnej redakcie TMZ.com. Stanovisko Khloe Kardashianovej nie je v tomto smere známe. Podľa jej blízkych sa sústredila na svoju dcérku True, ktorá sa narodila 12. apríla.

2 debata chyba
Viac na túto tému: #dieťa #nevera #Instagram #kontakt #Tristan Thompson

+ Deň stvorený na očistu vášho tela, zvýšte príjem tekutín a nejedzte.
Efektívne manažovanie času vám ušetrí stres...

+ Prechladli ste, nerobte paniku, nepotrvá to dlhšie ako dva dni a budete fit.
Nakúpte veľa zeleniny a...