Do práce manželku ťahať nechcem, stačí jej pohľad laika, tvrdí Ďurica

Slovenský spevák a hudobník Adam Ďurica nechce, aby sa jeho manželka Kristína stala aj súčasťou jeho práce. Obom im podľa jeho slov absolútne stačí, že sú si navzájom oporou ako partneri.

24.04.2018 08:40
Adam Ďurica Foto:
Spevák Adam Ďurica so svojou manželkou Kristínou na zábere z Instagramu.
debata (4)

„Kreatívne sa zúčastňovať na tvorbe mojich videoklipov alebo ďalších vecí súvisiacich s mojou prácou, to by ani nebolo veľmi pre ňu. Ona je strašne zlatá a vždy sa na všetko informuje, chce počuť moje pesničky, pýta sa na ne, aj mi hovorí svoj názor, čo oceňujem, ale je tam určitá hranica. Nepotrebujem a nechcem ju zakomponovávať do tejto sféry. Nech je šťastná a nech to vidí svojimi laickými očami,“ vyjadril sa 30-ročný rodák z Nitry v rozhovore.

Kristína ako vyštudovaná právnička mu však predsa len vždy pomáha, ako sa dá. „Je pravda, že mám vždy na koncert výborne spravené zmluvy,“ zasmial sa známy interpret.

Napriek tomu, že im to s manželkou perfektne funguje, prírastok do rodiny v tejto chvíli neplánujú. „V ničom si nedávame nejaké obmedzenia, že ‚až potom‘ alebo ‚dovtedy a dovtedy‘, no nie je to ani žiadna súťaž. Užívame si spoločný život, ktorý je podľa mňa krásny a plnohodnotný a ničomu sa nebránime. Čo príde, to bude a z toho sa budeme tešiť,“ uviedol Ďurica.

4 debata chyba
Viac na túto tému: #práca #manželka #hranica #podpora #Adam Ďurica

+ Múčne výrobky vám začnú spôsobovať mierne ťažkosti.
Ak vám niečo nejde, mali by ste to odložiť na lepší čas....

+ Nepodliehajte panike, všetko sa čoskoro vráti do normálnych koľají.
Prehodnoťte svoj postoj a začnite na sebe...