Zo slov Banderasa smerom ku Griffithovej zostanete prekvapení

Antonio Banderas (57) sa v rozhovore pre "People Now" vyjadril na margo vzťahu s jeho exmanželkou, Melanie Griffithovou (60).

25.04.2018 10:00
Antonio Banderas Foto: ,
Antonio Banderas a Melanie Griffith spolu s Dakotou Johnsonovou - dcérou Griffithovej a Johnsona a Stellou (v strede), dcérou Banderasa na archívnom zábere.
debata (1)

Kto by očakával, že medzi prominentným párom vrie po rozvode „zlá krv“, zostane prekvapený. Hercove slová hovoria presný opak.

„Hoci sme rozvedení, zostáva mojou rodinou a ja ju budem ľúbiť do smrti,“ vyjadril sa sympatický rodák zo španielskej Malagy a pokračoval: „Počas posledných rokov sme stále v kontakte a podarilo sa nám prekonať rozchod, ktorý bol veľmi elegantný. Boli s tým spokojné aj naše deti a to bolo pre nás oboch najdôležitejšie. Naše deti sú pre nás prioritou číslo jeden.“

1997 Family foto DJ, SB, AB, MG

A post shared by MELANIE (@melanie_griffith57) on

Prominentný pár sa v roku 2015 rozviedol po devätnástich rokoch manželstva. Banderas a Griffith majú spoločnú dcéru Stellu, do manželstva si herečka priviedla aj dve deti z predošlých manželstiev – Dakotu, ktorej otcom je herec Don Johnson a Alexandra, ktorého otcom je Steven Bauer.

Banderas je už šťastný po boku inej ženy. Holandská investičná poradkyňa Nicole Kimpel sa začala po jeho boku sporadicky objavovať od septembra 2014. Párik sa stal nerozlučným, pekná blondínka herca sprevádza takmer na všetkých podujatiach. Griffith je oficiálne bez partnera.

© Autorské práva vyhradené

1 debata chyba
Viac na túto tému: #Melanie Griffith #Antonio Banderas

+ Venujte dnes svoj čas sami pre seba, potrebujete to.
Tímová spolupráca bude kľúčom k úspechu na pracovisku....

+ Nezabúdajte na zeleninu a ovocie, vaše telo si ich vyžaduje.
Nad nikým sa nepovyšujte, mohli by ste urobiť veľkú...