Paris Hilton už má svadobné šaty. Budú ikonické, odkazuje záhadne

Známa boháčka a celebrita Paris Hilton by sa už čoskoro mala vydať za svojho snúbenca Chrisa Zylku. Vraj už našla aj svoje vysnívané svadobné šaty.

25.04.2018 08:40
debata (2)
Paris Hilton v kreácii Charbel Zoe Couture. Foto: SITA/AP, Jordan Strauss
Paris Hilton v kreácii Charbel Zoe Couture. Paris Hilton v kreácii Charbel Zoe Couture.

Pre magazín People prezradila, že pôjde o doslova ikonický model. „Nemôžem sa dočkať, keď ich všetci uvidia. Momentálne ich pripravujú pre mňa na mieru a bude to skutočne špeciálny model,“ pokračovala Hilton, ktorá vraj do hľadania šiat zapriahla aj svoju sestru Nicky Hiltonovú, vydatú za Jamesa Rotschilda.

„Pozerali sme sa na niekoľko rôznych možností, keďže sa priatelím s množstvom dizajnérov. Bolo naozaj ťažké vybrať jedny šaty,“ uviedla pre People a zároveň prezradila, že model na svadobnú párty po polnoci jej pravdepodobne pripraví dizajnér Jeremy Scott zo značky Moschino.

„S Jeremym sa priatelíme vlastne od mojich tínedžerských čias a myslím si, že urobí perfektné párty šaty. To je jedna z vecí, ktorú môžem prezradiť. Ale naozaj sa priatelím s množstvom dizajnérov a každý chce byť súčasťou môjho svadobného dňa,“ doplnila ešte boháčka a svetoznáma celebrita.

2 debata chyba
Viac na túto tému: #šaty #svadba #Paris Hilton #Jeremy Scott

+ Zmeňte každodennú rutinu a pridajte do nej niečo čo vášmu telu chýba.
Ak ste sa zmýlili nevadí, ide o to či to...

+ Nezabúdajte na vitamíny a tekutiny, vaše telo ich práve teraz potrebuje.
Tvrdo pracujte, ale nezabúdajte na...