Rami Malek randí s hereckou kolegyňou Lucy Boyntonovou

Americký herec egyptského pôvodu Rami Malek randí s kolegyňou Lucy Boyntonovou, ktorú spoznal počas nakrúcania hudobnej životopisnej drámy Bohemian Rhapsody.

25.04.2018 14:00
debata
Herečka Lucy Boynton a herec Rami Malek na... Foto: Profimedia
Lucy Boynton a herec Rami Malek Herečka Lucy Boynton a herec Rami Malek na zábere z marcovej prehliadky značky Miu Miu.

Magazínu Us Weekly to potvrdil zdroj blízky páru. „Je do nej úplný blázon. Každú chvíľu ju navštevuje v Londýne,“ vyjadril sa s tým, že 36-ročný Malek bol za 24-ročnou Boynton aj nedávno. Rodák z Los Angeles pritom predtým tvoril pár s Portiou Doubleday, s ktorou účinkuje v seriáli Mr. Robot (2015).

Malek a Boynton sa v snímke o živote legendárneho britského speváka a skladateľa Freddieho Mercuryho predstavia ako pár. Malek stvárnil Mercuryho a Boynton sa na plátnach kín ukáže ako Mary Austin, ktorá bola jeho múzou a inšpirovala ho napríklad k napísaniu piesne Love of My Life (1975) skupiny Queen. Dvojica mala vážny vzťah v sedemdesiatych rokoch minulého storočia. Film, ktorý nakrúcali vlani, by sa mal dostať do slovenských kín 1. novembra.

V rolách ďalších členov kapely sa predstavia Ben Hardy (Roger Taylor), Joe Mazzello (John Deacon) a Gwilym Lee (Brian May). Autorom aktuálnej verzie scenára je Anthony McCarten, pričom ako producenti sa na snímke podieľajú aj dvaja členovia Queen, Brian May a Roger Taylor. Pôvodného režiséra projektu Bryana Singera v decembri 2017 nahradil Dexter Fletcher.

debata chyba
Viac na túto tému: #láska #partnerka #Rami Malek

+ Chýba vám elán, slnečné lúče vám pomôžu doplniť energiu a vitamín D.
Očakávajte uznanie za vašu tvrdú...

+ Malé zmeny v jedálničku vás nabijú pozitívnou energiou.
Pomoc pri rozhodovaní ohľadom financií nenechávajte na...