Tretí prírastok v monackej rodine! Najstarší Casiraghi má opäť syna

Andrea Casiraghi, najstarší syn monackej princeznej Caroline a zosnulého talianskeho športovca a obchodníka Stefana Casiraghiho, sa stal trojnásobným otcom.

26.04.2018 10:31
Andrea Casiraghi a jeho manželka Tatiana Santo... Foto: ,
Andrea Casiraghi a jeho manželka Tatiana Santo Domingo na archívnom zábere z roku 2014.
debata

Jeho manželka Tatiana Santo Domingo priviedla 19. apríla na svet ich druhého syna. Informáciu potvrdil magazín People.

Vnuk zosnulej filmovej legendy a monackej kňažnej Grace Kelly s manželkou pomenovali bábätko Maximilian Rainier. Vzdali tak poctu Casiraghiho starému otcovi, zosnulému monackému kniežaťu Rainierovi III.

Tridsaťtriročný Andrea Casiraghi, ktorý je aktuálne štvrtý v poradí na monacký kniežací trón, a o rok staršia Tatiana Santo Domingo sa zosobášili v roku 2013 a s rodinou žijú v Londýne. Okrem Maximiliana Rainiera, ktorý je siedmy v poradí na trón, majú spolu aj päťročného syna Alexandra „Sachu“ a trojročnú dcéru Indiu.

Rodina monackej princeznej Caroline sa však okrem jej piateho vnúčaťa Maximiliana Rainiera čoskoro rozrastie o ďalších členov. V nadchádzajúcich týždňoch by sa mal totiž narodiť druhý potomok jej najmladšieho syna Pierrea Casiraghiho a jeho manželky Beatrice Borromeo. V lete sa zase očakáva svadba jej staršej dcéry Charlotte Casiraghi s producentom Dimitrim Rassamom.

debata chyba
Viac na túto tému: #dieťa #Andrea Casiraghi #Tatiana Santo Domingo

+ Neužívajte pravidelne lieky, pozor aby vám viac neuškodili.
Oddeľte svoju prácu od súkromia, všetci tak budú...

+ Stanovte si jasné ciele, motivácia narastie spolu s úspechom.
Vášnivá práca a trpezlivosť vás povedú k...