Prvý sex či znásilnenie? Slávna komička prišla o panenstvo v spánku

Prekvapivý, ba priam šokujúci príbeh priniesla v rozhovore s moderátorkou Oprah Winfreyovou herečka a komička Amy Schumer. Hovorila o svojom prvom sexuálnom zážitku. Tvrdí, že išlo podľa nej o istý spôsob znásilnenia.

28.04.2018 00:00
debata (14)
Amy Schumer  na premiére filmu Som sexy v Los... Foto: Reuters, MARIO ANZUONI
Amy Schumer Amy Schumer na premiére filmu Som sexy v Los Angeles.

V anglickom jazyku použila Schumer výraz „grey area raped“, čo v doslovnom preklade znamená ako znásilnenie v šedej zóne. Ide o termín, ktorý v roku 2007 spopularizoval magazín Cosmopolitan a ktorý opisuje situáciu, keď ide o sexuálny styk (väčšinou prvý), kde nie je jasne vyslovený súhlas a mieša sa v ňom súhlas a odmietanie. Zväčša sa týka párov, ktoré chcú mať sex prvýkrát, no ani jeden z partnerov si nie je celkom istý svojím rozhodnutím a samotný fyzický zážitok sa môže stať nepríjemným.

Schumer priznala, že jej bývalý partner ju pripravil o panenstvo počas spánku. „Nesúhlasila som s tým. Prišla som o panenstvo, kým som spala a to nie je v poriadku,“ vyhlásila. Dodala, že o bývalom priateľovi nerozmýšľa ako o niekom, kto by mal sedieť v base, ale stojí si za tým, že to, čo urobil, nebolo správne. Neopisuje však detailne, ako je možné, že v tomto čase spala.

„Prvá vec, ktorý mi začal hovoriť, bola, že si myslel, že o tom viem. Ale ja som nevedela. Doteraz som nič o tom nepovedala. Bol to môj frajer, ľúbila som ho. Musela som ho upokojiť,“ uviedla herečka. Priznala sa však, že voči svojmu niekdajšiemu partnerovi cítila hnev. „My ženy sme trénované na to, aby sa nerozhnevali, lebo potom vás ľudia odstavia. Ale cítila som vtedy, že ho chcem upokojiť, lebo si robil starosti a cítil sa kvôli tomu fakt zle. Lenže, tá zúrivosť, ktorú som potlačila, vo mne zostala,“ dodala ešte Schumer, ktorá sa nedávno vydala.

© Autorské práva vyhradené

14 debata chyba
Viac na túto tému: #sex #znásilnenie #priateľ #zúrivosť #spomienka #Amy Schumer

+ Stanovte si reálne ciele pre zdravie a športové úspechy.
Otvorenosť k novým nápadom posilní vašu pozíciu v...

+ Prechladli ste, nerobte paniku, nepotrvá to dlhšie ako dva dni a budete fit.
Nakúpte veľa zeleniny a...