Syn princa Williama a vojvodkyne Kate sa volá Louis Arthur Charles

Kensingtonský palác oznámil meno tretieho potomka princa Williama a vojvodkyne Kate prostredníctvom Twitteru.

27.04.2018 12:33
Princ William a jeho manželka Kate, vojvodkyňa... Foto: ,
Princ William a jeho manželka Kate, vojvodkyňa z Cambridge pózujú so synčekom, ktorý prišiel na svet v pondelok 23. apríla. Keďže sa vojvodkyňa cítila po pôrode dobre, pár hodín po ňom odišla z pôrodnice domov.
debata (4)

„Vojvoda a vojvodkyňa z Cambridgea s ratosťou oznamujú, že synovi sa rozhodli dať meno Louis Arthur Charles. Dieťa bude oslovované Jeho kráľovská výsosť princ Louis z Cambridgea,“ je uvedené na Twitteri.

Louis má pritom v mene aj jeho starší brat George Alexander Louis, Arthur bolo prostredné meno zosnulého kráľa Juraja VI., ktorý je otcom súčasnej kráľovnej Alžbety II. a Charles sa volá chlapcov starý otec, princ z Walesu. Louis Arthur Charles je piatym v poradovníku čakateľov na trón.

Tretí kráľovský potomok britského princa Williama a jeho manželky Catherine, vojvodkyne z Cambridge, prišiel na svet 23. apríla o 11.01 londýnskeho času. Dieťatko po pôrode vážilo 3,8 kilogramu.

Ich prvorodený syn George Alexander Louis prišiel na svet 22. júla 2013. Druhorodená dcéra Charlotte Elizabeth Diana sa narodila 2. mája 2015.

Britský princ William (vpravo) a Kate,...
Princ William a jeho manželka Kate, vojvodkyňa...
+4Princ William a jeho manželka Kate, vojvodkyňa...

Pritom vo Veľkej Británii sa už pár mesiacov pred narodením dieťatka vo veľkom stávkovalo na jeho meno. Podľa siete stávkových spoločností Ladbrokes medzi chlapcami dlhodobo najviac bodoval Philip. Po ňom to boli mená Henry a Arthur. Medzi dievčatami dlhodobo viedla Alice. Bristký kráľovský pár sa však viditeľne týmito menami inšpirovať nenechal a rozhodol sa pre Louisa.

© Autorské práva vyhradené

4 debata chyba
Viac na túto tému: #vojvodkyňa Kate #princ William #Louis Arthur Charles

+ Dnes si jednoznačne oddýchnite do sýtosti, potrebujete to.
Nesnažte sa o niečom presvedčiť, sami dobre viete ako...

+ Nebojte sa, čo má prísť príde, ale môžete tomu aj dopomôcť.
Nenechajte nikoho aby si z vás robil srandu, alebo...