To musíte vidieť! Enrique Iglesias si vychutnáva čas s jeho dvojičkami

Okrem povinností si slávny spevák dopraje aj relax - a jeho deti mu pri tom robia spoločnosť.

28.04.2018 16:00
debata

Len občas sa slávny spevák podelí s fanúšikmi o fotografie z jeho súkromia. Odkedy sa stal otcom dvojičiek, z času na čas predsa len na Instagrame prekvapí. Ako aj jeho poslednou fotkou. Je rozkošná!

Game day!!

A post shared by Enrique Iglesias (@enriqueiglesias) on

42-ročná hviezda na nej sedí spolu s ratolesťami pred televízorom a sleduje futbalový zápas. 4-mesačné deti, Nicholas a Lucy, mu robia spoločnosť na pohovke počas oddychu, kedy si on vychutnáva zápas medzi Liverpoolom a Rímom.

Spevák sa už čoskoro predvedie aj na koncerte v Prahe, 10. mája. Počas marcového koncertu v Budapešti sa 42-ročný spevák vyznal pred publikom, aké šťastie ho postretlo a koľko lásky momentálne cíti. "Pred dvanástimi týždňami som sa stal otcom a rozhodne vám môžem povedať dve veci. Milujem moje deti, tak strašne ich milujem. Vlastne tri veci. Milujem aj moje dievča a úplne brutálne milujem vás, že ste dnes prišli,“ odkázal Iglesias fanúšikom z pódia.

Deti slávneho páru, Enrique Iglesiasa a tenistky Anny Kurnikovovej, prišli na svet 16. decembra v Miami. Vzťah speváka a tenistky trvá dlhých 16 rokov. V roku 2001 sa sexi Anna objavila v klipe Enriquea Iglesiasa Escape a vtedy spolu začali randiť.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #Praha #Enrique Iglesias #dvojičky

+ Dávajte si pozor na svoje zdravie, nepodceňujte to.
Vaše úsilie bude čoskoro ocenené, vytrvajte....

+ Hygiena je na prvom mieste, preto ju nezabúdajte dodržiavať.
Neznepríjemňujte prácu ľuďom okolo vás, lebo vy...