Smeje sa v jednom kuse, hovorí o Melanii Trumpovej Macronova žena

Prvé dámy Francúzska a Spojených štátov Brigitte Macronová a Melania Trumpová sa počas spoločného programu na tohtotýždňovej návšteve francúzskeho prezidentského páru v USA stále smiali a zistili, že majú rovnaký zmysel pre humor.

29.04.2018 00:00
Melania Trump a Brigitte Macron Foto: ,
Melania Trump a Brigitte Macron vo Washingtone.
debata (7)

Macronová sa s tým po skončení návštevy zverila francúzskym médiám. Trumpová podľa nej v súkromí nie je ani náhodou taká vážna a prísna, ako sa tvári pri oficiálnych príležitostiach, to je len jej maska. „Má veľmi silnú osobnosť, ale veľmi usilovne to skrýva. Smeje sa v jednom kuse, na všetkom. Ale ukazuje to menej ako ja," charakterizovala Macronová 48-ročnú bývalú slovinskú modelku.

„V skutočnosti je s ňou veľká zábava. Máme rovnaký zmysel pre humor. Veľa sme sa smiali," popísala prvá dáma Francúzska svoje interakcie s manželkou Donalda Trumpa.

Melania Trump a Brigitte Macron vo  Washingtone. Foto: SITA/AP, Jacquelyn Martin
Melania Trump a Brigitte Macron Melania Trump a Brigitte Macron vo Washingtone.

Trumpová je podľa Macronovej veľmi obmedzená pozíciou prvej dámy USA. „Nemôže robiť nič," prezradila Macronová. „Nemôže dokonca ani otvoriť okno na Bielom dome. Nemôže ísť von. Je obmedzená ďaleko viac než ja. Ja chodím von v Paríži každý deň," povedala manželka Emmanuela Macrona.

7 debata chyba
Viac na túto tému: #Melania Trumpová #Brigitte Macronová

+ Nájdite čas na odpočinok a regeneráciu, telo vám poďakuje.
Urobíte si radosť návštevou kaderníckeho salóna....

+ Stanovte si reálne ciele pre zdravie a športové úspechy.
Otvorenosť k novým nápadom posilní vašu pozíciu v...