Adam Ďurica priznáva: V zime som spachtoš, teraz je to už iné

Slovenský spevák a hudobník Adam Ďurica má veľmi rád jar.

30.04.2018 00:00
Adam Ďurica špeciálnym koncertom skončil... Foto:
Spevák Adam Ďurica.
debata

"Na jar sa všetko totálne prebúdza a z každého cítiť tú energiu, z ľudí aj z prírody. Ľudia sú zároveň pozitívnejší, mám pocit, úplne ich toto ročné obdobie motivuje a nabíja. Ja sám som v zime spachtoš – keď si nedám budík, tak ani ráno nevstanem a teraz sa zobúdzam zvyčajne už pred ním, okolo siedmej som obvykle už hore,“ povedal.

Príliš veľa času však v týchto dňoch vonku netrávi. „Stále som v štúdiu, to je moja hlavná aktivita. Viem, znie to strašne suchársky, ale večer, keď prídem zo štúdia, chodíme s Kikou (manželkou Kristínou, pozn. red.) na prechádzky. Tie máme strašne radi. Ideme sa aj o desiatej, jedenástej prejsť do mesta. Mám strašne rád, keď je prázdne mesto a nadýchate sa takého ustáleného vzduchu, keď už v meste nie je veľa áut a je tam pokoj. Tam si po celom dni vždy vyčistím hlavu. Potrebujem totiž získať odstup od tých skladieb, čo cez deň tvorím. Keď som desať hodín denne zatvorený v štúdiu a počúvam dookola tú istú pesničku, tak jasné, že ten odstup strácam,“ ozrejmil 30-ročný rodák z Nitry, ktorý bude v najbližších mesiacoch s kapelou veľa koncertovať. „Už máme aj leto slušne zaplnené, niekedy hráme aj štyri dni po sebe,“ podotkol.

Mladý hudobník sa teší najmä z koncertov u českých susedov. „Síce je to viac kilometrov, ale zase nové prostredie, a to strašne inšpiruje. Tie české festivaly a akcie sú super zorganizované a sú tam rôzne české kapely, ktoré som v živote nevidel, je to fakt zaujímavé. Vždy nás baví ísť na nové miesta. Tešíme sa, samozrejme, aj na slovenské mestá, ale niekde sme hrali už aj trikrát a radi tých fanúšikov zase uvidíme, ale keď niečo zažívate prvýkrát, tak je to prvýkrát,“ uzavrel.

debata chyba
Viac na túto tému: #koncert #JAR #zima #Adam Ďurica

+ Hoďte starosti za hlavu a uvoľnite svoju myseľ.
Prijatie finančnej rady od experta vám môže otvoriť oči....

+ Nevyhovárajte sa, nemôžete riešiť problémy za druhých ľudí.
Pripomeňte si, že všetko stojí peniaze, avšak vy ich...