Tak si vykričme, kto bol komu neverný! Speváka Sheltona ponížil kolega

Vzťahy medzi hviezdami šoubiznisu sú niekedy poriadne zauzlené siete. A zdá sa, že na rováši má svoje aj spevák Blake Shelton, inak najsexy muž sveta podľa magazínu People.

01.05.2018 14:00
Miranda Lambert Foto: ,
Speváčka Miranda Lambert a jej exmanžel Blake Shelton na archívnom zábere.
debata

Country hviezda a porotca šou The Voice kedysi tvoril pár s kolegyňou Mirandou Lambertovou. Dvojica sa rozišla a každý si našiel nového partnera. Zatiaľ čo Shelton je šťastný po boku Gwen Stefaniovej, Lambert tvorila pár s hudobníkom Andersonom Eastom. Práve on mal byť príčinou rozpadu manželstva dvojice country stars.

Keď sa teraz Lambert začala stretávať s novým mužom a Eastovi dala kopačky, Shelton si neodpustil verejne napísať na Twitteri, že „na niekoho tu striehne karma“. Lenže, to sa ozval ďalší člen zamotanej siete vzťahov v americkom hudobnom šoubiznise.

Reč je o spevákovi Jeffovi Allenovi, ktorý tiež kedysi tvoril pár s Lambertovou. A div sa svete, verejne obvinil Sheltona, že on sám je neverník. „Musíš byť fakt arogantný sukin syn, ak zverejníš niečo také a pritom veľmi dobre viem a ty to vieš tiež, že si kedysi podvádzal svoju ženu. Začal si si s Mirandou a kým ty si podvádzal svoju manželku, ona podvádzala mňa,“ napísal Allen, aby potom svoje vyjadrenie z internetu stiahol. Lenže, moderné technológie už všetko stihli zaznamenať.

Shelton sa k téme zatiaľ nevyjadril a rovnako tak nespravila ani samotná Lambert. Jedno je však isté, vo vzťahovom svete country štýlu sa veru nenudia.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #nevera #Blake Shelton #Miranda Lambert #Jeff Allen

+ Flexibilita a prispôsobivosť vám otvoria nové cesty.
Momentálne nemíňajte peniaze na veci, ktoré nepotrebujete....

+ Stanovte si jasné ciele, motivácia narastie spolu s úspechom.
Vášnivá práca a trpezlivosť vás povedú k...