Som síce rozvedená, ale na svadbu spomínam rada, hovorí Geislerová

Česká herečka Ester Geislerová obľubuje svadobné obrady.

02.05.2018 10:10
Ester Geislerová Foto:
Ester Geislerová na bratislavskej premiére novej českej komédie Dve nevesty a jedna svadba.
debata

"Svadby nesú so sebou strašne veľa emócií, je to zároveň jeden z najkrajších momentov života, ale môže to byť aj jedna z najbolestnejších spomienok, keď sa človek rozíde alebo rozvedie. Ja mám svadby strašne rada, prídu mi ako taký roztomilý romantický rituál. Tiež som mala krásnu svadbu. Som síce rozvedená, ale rada na ňu spomínam,“ priznala.

Svadby podľa mladej umelkyne plnia svoj účel, keďže pre niektorých ľudí je dôležité vyznať svoju lásku partnerovi aj pred očami rodiny a priateľov. Osobne sa jej to však nezdá nutné. "Je pekné urobiť si nejaký rituál, objednať napríklad nejakú krčmičku, všetkých tam zobrať a povedať im, že ‘My sa milujeme a chceme spolu žiť, ale nepotrebujeme k tomu nejaký papier‘. Myslím si, že to ide aj takto… Bavila som sa však o tom s jednou kamarátkou a podľa nej zas svadba dôležitá je, lebo ak ide vo vzťahu do tuhého, tak pokiaľ ste manželia a ste spolu dlho, si svoje rozhodnutia rozmyslíte dôslednejšie, rovno dvakrát alebo aj trikrát. Je tam podľa nej silnejšia väzba, ako keď ste len partneri bez papiera,“ poznamenala 34-ročná rodáčka z Prahy.

Ona sama však kladie vo vzťahu dôraz predovšetkým na vnútornú silu jednotlivcov. "Podľa mňa v každom prípade záleží najviac na tom, aký silný dokáže byť každý z tých partnerov pri všetkých skúškach,“ uzavrela.

debata chyba
Viac na túto tému: #svadba #Ester Geislerova

+ Nájdite čas na relax, zmierni to stres.
Úspech v podnikaní je blízko, verte svojim schopnostiam....

+ Odložte všetky monitory a nechajte dnes svoje oči do sýtosti oddýchnuť.
Príležitosť na zlepšenie finančnej...