Baby pri nich omdlievali! Prešlo 18 rokov, takto vyzerajú NSYNC dnes

Členovia nefungujúcej chlapčenskej skupiny NSYNC sa v pondelok stretli, aby si prevzali hviezdu na hollywoodskom Chodníku slávy.

02.05.2018 12:59
debata
zväčšiť Zľava: Chris Kirkpatrick, Lance Bass, JC... Foto: SITA/AP, Jordan Strauss
Chris Kirkpatrick, Lance Bass, JC Chasez, Joey Fatone a Justin Timberlake, bývalí členovia formácie NSYNC Zľava: Chris Kirkpatrick, Lance Bass, JC Chasez, Joey Fatone a Justin Timberlake, bývalí členovia formácie NSYNC pózujú pri hviezde na hollywoodskom Chodníku slávy.

Päticu v zložení Justin Timberlake, JC Chasez, Lance Bass, Joey Fatone a Chris Kirkpatrick privítali tisícky fanúšikov rovnako ako za čias ich najväčšej slávy. Formácii počas slávnosti zablahoželali aj Ellen DeGeneres a Carson Daly.

Skupina NSYNC, ktorá fungovala v období 1995 až 2002, má na konte tri radové albumy – 'N Sync (1997), No Strings Attached (2000) a Celebrity (2001). V hitparádach bodovali s množstvom singlov a v čase svojho pôsobenia na scéne sa radili medzi globálne fenomény.

zväčšiť Členovia formácie NSYNC na zábere z roku 2000 -... Foto: SITA/AP, KATHY WILLENS
Členovia formácie NSYNC na zábere z roku 2000 - zľava: JC Chasez, Lance Bass, Joey Fatone, Chris Kirkpatrick, a Justin Timberlake. Členovia formácie NSYNC na zábere z roku 2000 - zľava: JC Chasez, Lance Bass, Joey Fatone, Chris Kirkpatrick, a Justin Timberlake.

Po skončení fungovania formácie sa viacero členov pokúsilo o sólové projekty, najväčší úspech zaznamenal hlavný spevák Justin Timberlake, ktorý má na konte už päť sólových albumov.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #Chodník slávy #hviezda #vek #zmena #čas #NSYNC #hviezdy po rokoch

+ Múčne výrobky vám začnú spôsobovať mierne ťažkosti.
Ak vám niečo nejde, mali by ste to odložiť na lepší čas....

+ Cvičte aj v pohodlí domova, vaše telo sa potrebuje začať viac hýbať.
Momentálne nie je čas na míňanie peňazí,...