Sexi polovička Thora o ich manželstve: Začiatok nám dal zabrať

Chris Hemsworth (34) a Elsa Pataky (41) roky pôsobia ako nerozlučný pár.

03.05.2018 11:45
Elsa Pataky Foto: ,
Elsa Pataky a Chris Hemsworth počas premiéry filmu Thor: Ragnarok v Los Angeles.
debata

On je neuveriteľne sexi, ona je jemná blondínka so super postavičkou. Ich tri spoločné deti – India Rose (5) a dvojičky Sasha a Tristan, držia dvojicu ešte viac pohromade.

A hoci ich manželstvo vyzerá na stránkach časopisov priam ako sen, trojnásobná mama v rozhovore pre magazín Vogue opísala, že nie vždy je u nich doma bolo ako v raji. Najmä začiatky im dali zabrať.

V decembri 2010 sa po pár mesiacoch randenia postavili pred oltár. A práve rýchlosť ich rozhodnutia oboch zaskočila. „Vtedy šlo všetko neuveriteľne rýchlo – neviem, ako sme to prežili ako pár,“ opísala. Hneď po svadbe herečka otehotnela. „Rok po svadbe sme sa stali rodičmi a bol to na náš vzťah poriadky tlak. Chce to neustálu snahu, aby vzťah fungoval a vydržal navždy.“

Pred časom sa slávny predstaviteľ Thora v relácii Extra vyjadril, akú obeť priniesla Elsa pre ich vzťah. "Moja manželka odložila svoju kariéru. Urobila asi dvadsať filmov v Európe, vo francúzštine aj v španielčine, a keď sa nám narodili deti, povedala: 'Filmy sú tvoja záležitosť. Rob to a ja tu budem pre teba, budem ťa podporovať,“ uviedol 34-ročný rodák z Melbourne a dodal, že jej je za to neuveriteľne vďačný.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #manželstvo #Chris Hemsworth #Elsa Pataky

+ Nevyhovárajte sa, nemôžete riešiť problémy za druhých ľudí.
Pripomeňte si, že všetko stojí peniaze, avšak vy ich...

+ Motivácia príde, keď stanovíte jasné ciele vo vašom športe.
Zariaďujte si bývanie podľa vašich predstáv,...