Dua Lipa si užíva byť single. Človek sa veľa naučí sám o sebe, tvrdí

Jej úspech pramení okrem pôvabného vzhľadu a príjemného hlasu aj z textov, ktoré hovoria o sklamaní v láske. Speváčka Dua Lipa je momentálne stále single, ale vraj si to užíva.

04.05.2018 00:00
Speváčka Dua Lipa na archívnom zábere. Foto: ,
Speváčka Dua Lipa na archívnom zábere.
debata

V rozhovore pre magazín Elle sa 22-ročná brunetka priznala, že byť single je pre ňu obrovská zábava a zároveň skúsenosť. „Keď nie som zadaná, odrazu mám kopec času na to robiť celkom iné veci. Myslím si, že ak ste úplne osamelý, ak nemáte nikoho, za kým by ste si chodili po radu, o koho by ste sa mohli oprieť ako o partnera, dokážete sa naučiť veľa vecí sám o sebe,“ vyhlásila v rozhovore. Človek sa naučí spoliehať sám na seba v celkom inom duchu než to dokázal predtým, doplnila ešte.

Lásku však rozhodne táto mladá interpretka hitov ako New rules či IDGAF nezavrhuje. „V lásku naozaj verím, veľmi silno. Možno by som za to mohla viniť rodičov. Majú stále taký dobrý vzťah, že tým nastavili moje očakávania,“ dodala Dua Lipa, ktorá začiatkom apríla vydala novinku v spolupráci s dídžejom Calvinom Harrisom.

Podobne ako spomenuté skladby, ktoré sa stali hitmi, sa očakáva, že aj nový song – pieseň One Kiss zarezonuje v hitparádach.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #láska #single #rodičia #zivot #Dua Lipa

+ Dajte prednosť varenej strave, na rýchle občerstvenie zabudnite.
Nemusíte byť dobrý vo všetkom, každý je dobrý v...

+ Jedzte to po čom sa cítite vo vlastnom tele dobre.
Nebojte sa toho, že by ste niečo pokazili, ak tak urobíte aj...