Miss World aj Amal Clooney! Ktoré hviezdy prídu na Harryho svadbu?

Bude to bezpochyby svadba roka! A zatiaľ, čo svetových lídrov na svadbe Meghan Markleovej a princa Harryho neuvidíme, slávne tváre šoubiznisu či športu áno.

04.05.2018 15:30
Britský princ Harry a jeho vyvolená, herečka... Foto: ,
Britský princ Harry a jeho vyvolená, herečka Meghan Markle.
debata

Britské médiá už prinášajú informácie, kto má pozvánku na svadbu roka.

Herečka Priyanka Chopra (35), ktorá je dobrou priateľkou Meghan Markleovej už potvrdila, že na svadbu do Londýna príde. „Zatiaľ som sa nerozhodla, čo si oblečiem, ale mám už zopár nápadov,“ povedala víťazka Miss World 2000 pre „US Weekly“.

„Harper’s Bazaar“ priniesol aj ďalšie mená. Kto sa teda ocitol na zozname hostí? Tenistka Serena Williams (36), ktorá je takisto priateľkou americkej herečky. Rovkako sa má zúčastniť podľa spomínaného magazínu aj speváčka Mel B (42) či návrhárka Victoria Beckham (44).

A medzi svadobčanmi sa objavia aj George a Amal Clooneyovi. Kto to prezradil? Španielskemu magazínu „Hola!“ informáiu povedal stylista krásnej právničky a matky takmer ročných dvojičiek Elly a Alexandra, Miguel Perez. „19. mája sa postarám o vlasy Amal Clooneyovej,“ pochválil sa.

Svadba 33-ročného Harryho a 36-ročnej rodáčky z Los Angeles sa bude konať 19. mája na hrade Windsor. Na slávnosť pozvali vyše 600 hostí. Pred kaplnkou svätého Juraja bude vítať manželov približne 2600 ľudí, medzi ktorými budú obyvatelia windsorskej komunity, personál alebo vybratí zástupcovia verejnosti. Svedkom princa Harryho bude jeho starší brat, princ William.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #princ Harry #Meghan Markle #svadba princa Harryho

+ Začnite sa viac hýbať, vášmu telu pohyb môže len prospieť.
Neprechádzajte si internetové obchody, zbytočne vás...

+ Vysušené a popraskané ruky riešte s dermatológom, pomôže vám.
V tíme dokážete viac ako sami, porozmýšľajte nad...