Nevydržali ani rok! Colton Hayes požiadal o rozvod, floristu už nechce

Americký herec Colton Haynes podal žiadosť o rozvod s manželom Jeffom Leathamom.

09.05.2018 16:00
Colton Haynes Foto: ,
Colton Haynes počas udeľovania"Costume Designers Guild Awards" v Beverly Hills.
debata (2)

Stalo sa tak po polroku od ich sobáša, informuje magazín People, ktorému sa podarilo získať súdne dokumenty. Dvadsaťdeväťročný rodák z Kansasu podal svoju žiadosť v utorok na súde v Los Angeles, pričom ako dôvod uviedol neprekonateľné rozdiely. Herec požaduje, aby súd zrušil možnosť žiadosti o manželské alimenty, či už z jeho alebo Leathamovej strany.

O rozchode dvojice sa začalo hovoriť už v piatok, keď Haynes vymazal na službe Instagram viacero fotografií s manželom, z informácií o svojej osobe si tam vymazal slovo manžel a zmenil si meno z Haynes-Leatham na Haynes. Celebritný florista a umelecký riaditeľ hotelovej siete Four Seasons má na službe Instagram stále aj manželovo meno.

Haynes a Leatham sa zasnúbili v marci v mexickom Cabo San Lucas. Stalo sa tak mesiac po tom, ako herec verejne potvrdil ich vzťah. Dvojica si zásnuby neskôr zopakovala aj v máji, keď Haynes daroval Leathamovi rovnaký snubný prsteň, aký dal on v marci jemu. Áno si povedali vlani koncom októbra v Palm Springs, pričom ich oddala televízna osobnosť a ich dlhoročná priateľka Kris Jenner.

2 debata chyba
Viac na túto tému: #rozvod #Jeff Leatham #Colton Hayes

+ Aktívny životný štýl a správna strava vám pridajú roky života.
Zo dňa na deň všetko nezmeníte, choďte radšej...

+ Doprajte si čas na relaxáciu, vaše telo potrebuje oddych.
Úspory peňazí začínajú správnym riadením času....