Nový Cibulkovej domov v Dubaji? Adresa s menom Versace, foto samý luxus!

Správy o tom, že slovenská tenistka Dominika Cibulková zmenila trvalé bydlisko prekvapili mnoho jej športových fanúšikov. Ale to nie je všetko.

10.05.2018 11:33
debata (31)
Tenistka Dominika Cibulková prišla na módnu... Foto: Dynamic Relations
Tenistka Dominika Cibulková prišla na módnu premiéru vyzbrojená štýlovo. Tenistka Dominika Cibulková prišla na módnu premiéru vyzbrojená štýlovo.

Známa športovkyňa bude odteraz mať adresu trvalého pobytu v Dubaji v Spojených arabských emirátoch. „Ako tenistka som takmer počas celého roku mimo Slovenska, či už na turnajoch alebo počas prípravy. V Dubaji som našla miesto, ktoré mi poskytuje komplexne tréningové možnosti a predovšetkým špičkovú lekársku starostlivosť, ktorá je vzhľadom ma moju športovú kariéru i profesný vek najdôležitejšia,“ uviedla Cibulková pre sportky.sk.

Azda ešte viac ako správa o presídlení do Dubaja, prekvapí bežného Slováka luxus, ktorý si Cibulková v krajine dopraje. Jej oficiálnou adresou sa totiž stal komplex Palazzo Versace vo štvrti Al Jadaf.

zväčšiť Spálňa Palazzo Versace Hotel & Resort s... Foto: Versace
Palazzo Versace Hotel & Resort, Dubaj, Spálňa Palazzo Versace Hotel & Resort s výhľadom.

O tomto luxusnom hotelovom komplexe sme písali v sekcii Cestovanie už v roku 2016. Domáci investor spoločne so značkou Versace vytvoril opulentný a superluxusný hotelový komplex s vyše 200 hotelovými apartmánmi, ôsmimi reštauráciami či niekoľkými fitness-centrami, bazénami a vlastným obchodným centrom. Súčasťou projektu sa však už dávnejšie stalo aj vybudovanie a predaj 169 luxusných rezidencií, zariadených podobne ako luxusné hotelové apartmány, ktoré si odkúpili alebo prenajali súkromné osoby. To by mal byť aj prípad slovenskej tenistky Cibulkovej.

Hoci detaily o tom, ako bude bývať, známe nie sú – už samotný koncept projektu v Dubaji staval na oslave luxusu, honosnosti a opulencie v typickom estetickom duchu talianskeho módneho domu so znakom Medúzy v logu. Pre lepšiu predstavu si môžete pozrieť bohatú galériu z Palazzo Versace v galérii nižšie.

Lobby v Palazzo Versace Hotel & Resort.
Vstupná hala v Palazzo Versace Hotel & Resort.
+14Spálňa Palazzo Versace Hotel & Resort s výhľadom.

© Autorské práva vyhradené

31 debata chyba
Viac na túto tému: #luxus #hotel #Dominika Cibulková #Dubaj #Palazzo Versace #oficiálne zábery

+ Cvičte aj v pohodlí domova, vaše telo sa potrebuje začať viac hýbať.
Momentálne nie je čas na míňanie peňazí,...

+ Nepodliehajte panike, všetko sa čoskoro vráti do normálnych koľají.
Prehodnoťte svoj postoj a začnite na sebe...