Nela Pocisková a Dušan Cinkota budú rodina

Čo spojí talentovanú hereckú dvojicu Nelu Pociskovú a Dušana Cinkotu?

07.10.2011 08:51
Nela Pocisková
Nela Pocisková má pred sebou dalšiu muzikálovú výzvu.
debata

V netradičnej úlohe otca Nely Pociskovej sa predvedie herec Dušan Cinkota. Herci sa stretnú na javisku muzikálu Ôsmy svetadiel.

Mladá herečka sa počas pražskej premiéry spomínaného muzikálu dočkala zaslúžených ovácií, koncom októbra ju čaká predpremiéra muzikálu na Slovensku. Tú si vychutnajú diváci v Košiciach.

Nelu v hlavnej úlohe Jany láka náročná kombinácia hereckých a speváckych povinností. Keďže scenár je postavený na množstve turbulentných situácií, na mladú herečku čaká mimoriadne široká paleta emócií. „Milujem, ak na javisku mám čo hrať a v momente, keď sa príbeh zlomí z bezstarostnej pohody do tragédie, začína ísť naozaj do tuhého. Jana si prechádza krásnymi pocitmi a scénami, ktoré sú mi, ako herečke, blízke. Na druhej strane, odohrať niekoľko predstavení za sebou s autentickými emóciami je náročné, ale keď sa to podarí a vidíte ľudí v hľadisku plakať, poviete si, stálo to za to,“ povedala Nela.

Postava otca Pociskovej v spomínanom muzikáli je pre Cinkotu náročná. „Tá rola je aj z pohľadu vyzretého muža dosť ťažká a bez značnej miery zážitku nezvládnuteľná ľudsky, aj herecky,“ zdôraznil Cinkota.

debata chyba

+ Pravidelný tréning zlepší nielen vašu kondíciu.
Nevzdávajte sa pred koncom, inak si vašu smotanu zlizne niekto...

+ Neležte ráno príliš dlho v posteli, za ten čas môžete stihnúť niečo lepšie.
Ak chcete, stále je čo robiť,...