Herečka z bondoviek: Agent 007 ako žena? Nie som si istá...

Ktorý herec by netúžil po postave agenta 007? A čo žena v tejto úlohe? Bola by takáto zmena podľa Naomie Harris dobrá?

13.05.2018 00:00
Naomie Harris Foto: ,
Naomie Harris na premiére filmu Besnenie v Los Angeles.
debata

Hoci niektoré hlasy vo filmovom svete tvrdili, že slávnym agentom by v 25. bondovke mohla byť žena, nie všetkým herečkám sa tento nápad pozdáva. Čo na to Naomie Harris, ktorá si v najnovšej bondovke pod taktovkou režiséra Dannyho Boylea opäť zahrá? Britská hviezda sa už po boku Craiga objavila v dvoch filmoch o Bondovi – v Skyfall (2012) a Spectre (2015).

„Nie som si celkom istá, či sú ľudia na niečo také pripravení,“ povedala 41-ročná herečka pre agentúru spot on news. Zároveň upozornila, že knihy spisovateľa a stvoriteľa Jamesa Bonda, Iana Fleminga (1908–1964), sú o mužovi. „Možno potrebujeme nejaký spin-off, v ktorom by bolo možné predstaviť ženskú alternatívu Jamesa Bonda. Ale myslím si, že James Bond by mal zostať Jamesom,“ dodala.

O nakrúcaní ďalšej bondovky však neprezradila takmer nič. „Želala by som si, aby som mohla opísať nejaké pikantné detaily, ale neviem vôbec nič,“ povedala. Ako píše britský The Sun, aj informáciu o tom, že snímku bude režírovať Danny Boyle, sa herečka ocenená Radom britského impéria dozvedela od novinárov.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #Daniel Craig #James Bond #Naomie Harris

+ Nezabúdajte na vitamíny, začnite jesť viac ovocia, zachutilo vám.
Nie je všetko len o peniazoch, hľadajte...

+ Pravidelný pohyb je kľúčom k dobrému zdraviu a šťastiu.
Nečakaný príjem prinesie úľavu vašim financiám....